Ha mindenki csak "normális" ételeket enne, semmi egészségtelen nasi vagy gyorskaja, és csak annyit, ameddig nem lakik jól, akkor nem lennének elhízott emberek? (Akik amúgy egészségesek, nincs betegségük)
Én szerintem azért híztam meg, mert odavagyok a hamburgerért, akár "trash" akár kézműves formában, meg volt, hogy naponta ettem két zacskó chipset, illetve ha pl vendégségben van süti, abból alsóhangon hatot eszem, meg jellemző rám az érzelmi evés is.
Érdekelne, hogy van e itt olyan, aki úgy tartja a súlyát (és vékony), hogy eszik mindent, de csak annyit, amennyit a szervezete igényel és nem nasizik. Tehát pl pörkölt nokedli, tészta, majonéz stb is megy amit sok diétázó kizár.
Rostdús étrendem van többnyire barna liszttel és rozskenyérrel, de azonkívül semmilyen korábbi szénhidrátos ételt nem zártam ki. Tehát például ugyanúgy eszek sültkrumplit étolajjal és sajtos tésztát. A tészta nem barna. Úgy eszek, ahogyan megkívánom. Nem számolgatok semmit és időjárástól függően rendszertelenül túrázok. Nyáron hirtelenül lefogytam 16 kilót és k.b. tartom magamat. Egy kisebb jojó van, de nem indult meg visszahízás egyáltalán. Az tény, hogy a barna liszt és a rozs miatt elkezdtem kevesebbet kívánni-enni egyaránt még a legelején. Azóta teljesen egyenes csőként beállt az egész rendszerem és semmi nem zavarja meg.
Sőt: nagyon furcsa módon azóta tolerálom a tejet és én pedig tejérzékeny voltam. Persze hozzá voltam szoktatva gyerekkoromtól, mindig is ittam, ellenben adódtak gondok, és a szervezetem kipucolása óta abból is ihatok bármennyit.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!