Ki fog karácsonykor is diétázni?
Figyelt kérdés
Vagyis úgy értem, hogy nem eszi magát halálra. Eszik mindenből, de csak visszafogottan, csipegetve, deficitben maradva.2023. dec. 18. 20:55
21/25 anonim válasza:
Én igenis túl fogom enni magam. Egész évben szenvedek (igen, szenvedés, akkor is, ha finomakat eszem, de nekem kell a túlevés is néha a mentális jóllétem miatt), úgyhogy ilyenkor ez így megy, szülinapomon is, karácsonykor is. Már voltam egy ünnepi ebéden, házi pizza volt, bevágtam egy egészet, majd egy csomó sütit, amiből vittünk is el, úgyhogy másnap még több sütit ettem. Amúgy nem az a baj, ha pár napig túleszem magam, hanem hogy kapok utána egy csomó csokit vagy megmaradt kaját, és hát én nem vagyok az a napi egy kocka csoki fajta, nekem egy egész tábla kell, és ha van otthon, akkor persze, hogy megeszem. Lehet állatnak tartani, nem érdekel, én nem cigizek, nem iszom alkoholt, nem drogozok, nem szerencsejátékozok, nekem a kaja a függőségem.
22/25 anonim válasza:
A gluténmentes diétán kívül mást nem tartok, szóval nem eszem másképpen, sem többet vagy kevesebbet.
23/25 anonim válasza:
Deficitben nem leszek, az fix. Valószínűleg a súlytartós kalóriáim felett leszek egy picivel, az meg szinte nem befolyásol semmit, egy-két hét után újra normalizálódik majd a súlyom meg minden egyéb szóval nem pánikolok feleslegesen ezen.
25/25 A kérdező kommentje:
Én most már depresszió és bezárkózás miatt fogok "diétázni" ....
Kellemes ünnepeket mindenki másnak!🎄🎇✨🍩🍪🍫🍬🍮🧃☕🥂
2023. dec. 21. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!