Kevesebbet sütök, mint szoktam, de nem fogom számolgatni a kalóriákat. 1 hét-10 nap lazítás belefér.
2023. dec. 19. 11:51
12/25 anonim válasza:
Ha a deficiten nem is fogok aggódni, zabálni biztosan nem fogok. Mindent szeretnék megkóstolni, mert istenien főz/süt anyukám és az anyósom is.
2023. dec. 19. 12:17
13/25 anonim válasza:
Én SOHA NEM ESZEM MAGAM halálra, sem karácsonykor, sem máskor, de ez NEM diétázás.
2023. dec. 19. 15:11
14/25 anonim válasza:
Nálam ez a terv, de majd meglátjuk hogy alakul. Az a baj, hogy nekem a túlevéssel vannak problémáim, szóval én próbálok úgy állni hozzá, hogy tartom a kalóriakeretet, mert ha alapból úgy állok hozzá, hogy most szünet van, akkor az nálam könnyen átlendül zabálásba. Inkább számolok kalóriát, mert általában úgy ha túl is megyek a kalóriakeretemen, az úgy nem tör át zabálásba. Viszont ha kijelentem, hogy most szünetet tartok, az bizony könnyen át megy nálam zabálásba. Nekem kell a kalóriakeret amolyan útmutatásként.
2023. dec. 19. 15:37
15/25 anonim válasza:
Ezek szerint egész életemben diétázok, soha nem eszem többet, mint ami jól esik. Szerintem aki halálra eszi magát, egy vadállat szintjén van, aki soha nem tudja, mikor kap legközelebb valami kaját, ezért mindent felzabál, ami elötte van.,
2023. dec. 19. 15:49
16/25 anonim válasza:
Én tartom a diétámat ugyanúgy ahogy általában. Rengeteg munkám van abban, hogy lefogytam. Havi 1 csalónapom van csak már hosszú évek óta, ez már megvolt decemberben, így nincs semmi okom továbbiakra, és minél többször térek el, annál nehezebb visszaállnom a diétámra. Egész életemben egészségtelen lelki kapcsolatom volt/ van az ételekkel, az evéssel, küzdök vele a mai napig is, vannak hónapok amikor könnyen megy, vannak amikor sokkal nehezebben, elég hullámzó. De ha nem vigyázok, nagyon könnyen vissza tudok esni abba az állapotba, ahol már elvesztem a kontrollt, és onnan borzasztó nehéz kimászni. Így Számomra a karácsony és egyéb más ünnep sem az össze-vissza zabálásról, sütievészetről, egyéb kajás dolgokról szól.
Számomra ez sokkal nagyobb általános probléma mint hogy egyesek szerint 3 nap túlevéstől az ember nem hízik tartósan. Ez a nézet sem takarja teljesen a valóságot. Én legalábbis mást tapasztaltam korábban. Most már inkább nem is kockáztatok túlevéssel.
2023. dec. 19. 15:56
17/25 anonim válasza:
Én szívesen zabálok azok helyett, akik diétáznak karácsonykor! Mivel én az év nagyrészében normálisan, mértéket tartva eszek és rendszeresen mozgok, így nem karácsonykor kell azon stresszelnem, hogyan fogom szilveszterig leadni azt a 40 kilót, amit még két éve januárban fogadtam meg, hogy megszabadulok tőle.
Szóval nyugodtan diétázzatok, hadd lássák a rokonok, ahogy mártír arccal ültök a családi vacsoránál, arra várva, hogy éjfélkor titokban kizabálhassatok a hűtőből minden maradékot. Én majd eszek helyettetek egész este! ^^
2023. dec. 19. 22:11
18/25 anonim válasza:
Én nem értem, miért "kell" többet enni csak azért, mert karácsony van 🙄
Egyfélét főzök mint bármilyen más napon, süti meg amúgy is majdnem mindig van itthon. (Sportoló)
2023. dec. 19. 22:36
19/25 anonim válasza:
16 Aki zabal, annak is jol esik... ertelme sem volt a megnyilatkozasodnak. Valoszinuleg nulla empatiad van. Nem vadallat, aki zabal, a falas is egy megmagyarazhatatlan kesztetes, mint masnak az anorexeknek a koplalas.
2023. dec. 20. 01:51
20/25 anonim válasza:
Nem szoktam ezer fogást főzni és nem zabálom betegre magam karácsonykor sem. Annyival másabb a karacsony, hogy lesz egy féle süti. Egyszer sütök egy évben, ennyi belefér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!