Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat eszek? A...

Szerintetek sokat eszek? A mai adagom, reggel óta 5 szendvics,1 pudingos táska, Győri édes jó reggelt szelet,1 pezsgőkrémes croassan + majd még vacsorázok is.

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 14:37
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Én többnyire vacsira szoktam főtt ételt enni, napközben erre nincs időm, sajnos. Párolt pulykamellet ettem rizzsel.

Amúgy utolsó válaszoló, a hamburger sem valami egészséges. Bár, ha edzel mellette intenzíven,akkor mindegy.

2010. okt. 22. 09:57
 32/36 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó!

Kis Danabolt nem toltál a hambi mellé ? :-D

Pont az ilyen idiótáknak való.

Nincs időd kajálni, de 3 órát edzel....ne haragudj, de neked ez felesleges.

Telített zsírokról hallottál már?

2010. okt. 23. 11:56
 33/36 anonim ***** válasza:
53%
Stanazolt, mert a danabol elfogyott :(
2010. okt. 23. 15:20
 34/36 anonim ***** válasza:
83%

Jézusom.. ezeket a porokat meg turmixokat hogy tudjátok meginni? :D

Amúgy 3. vagyok talán (aki azt mondta, ha jólesett, simán)...

Én most reggel egy zsömlét ettem sok sajttal és ketchuppal, ebédre meg rizses-spenótos-sajtos cukkinit, 5 kis darabot. Most sül a sütőtök (csak natúr)...

És jólesett :D

És így van, egyszer élünk, élvezzük :) Nem kéne mindig csak salátát, zsírmentes cuccokat, nullkalóriás izéket enni és inni... Persze nem kell túlzásba vinni, de hát istenem, valamiért csak kitalálták őket :D

Nekem is volt 2-3 év durván fogyós időszakom, úgy is néztem ki, mint vmi anorexiás, és még a menzeszem sem jött meg azóta (lassan 1,5 éve).

Aztán úgy gyógyultam ebből ki, hogy drága anyámat motiválta az én fogyásom, és ő is lefogyott. Mostanra csontos, az arca mint egy halálfej, nem eszik normálisan (értsd.: a reggelit kihagyja, de még éjfélkor is a számára oly egészségesnek címkézett virslijét fogyasztja... jó, 2-4 körül fekszik, mert a pasijával beszél)...

És rájöttem, hogy ez így nem valami jó. Nekem abban van hatalmas mázlim, hogy csak nagyon kevés sütit szeretek (rétesek, sajtosroló, almáspite, palacsinta és nagyjából ennyi), a cukrokat nem bírom, csokitól meg rosszul vagyok :)

De egy hatalmas gyrosnak csomó tzatzikivel és hasábburgonyával ki tud ellenállni? Meg a mákos rétesnek..

Sajnos ma már rohadtul elterjedt ez a csak a vékony a szép - felfogás. Lehet egészséges a 173/73 is és a 173/49 is...

2010. okt. 23. 15:52
 35/36 anonim ***** válasza:
hmm
2011. máj. 23. 15:34
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem tud lemondani a finom ételekről, és a nagy mennyiségű kajálásról akkor próbálkozzon meg a sportolással. amennyi csak belefér. Ha sokat zabálsz mellette nyilván nem lesz atléta külsőd, mert ahhoz tudatos táplálkozás is kell, de legalább kordában tartod magad nem hízol el mint egy disznó, és ehetsz is jóízűen. :)
2011. júl. 27. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!