Szerintetek sokat eszek? A mai adagom, reggel óta 5 szendvics,1 pudingos táska, Győri édes jó reggelt szelet,1 pezsgőkrémes croassan + majd még vacsorázok is.
Én többnyire vacsira szoktam főtt ételt enni, napközben erre nincs időm, sajnos. Párolt pulykamellet ettem rizzsel.
Amúgy utolsó válaszoló, a hamburger sem valami egészséges. Bár, ha edzel mellette intenzíven,akkor mindegy.
Utolsó!
Kis Danabolt nem toltál a hambi mellé ? :-D
Pont az ilyen idiótáknak való.
Nincs időd kajálni, de 3 órát edzel....ne haragudj, de neked ez felesleges.
Telített zsírokról hallottál már?
Jézusom.. ezeket a porokat meg turmixokat hogy tudjátok meginni? :D
Amúgy 3. vagyok talán (aki azt mondta, ha jólesett, simán)...
Én most reggel egy zsömlét ettem sok sajttal és ketchuppal, ebédre meg rizses-spenótos-sajtos cukkinit, 5 kis darabot. Most sül a sütőtök (csak natúr)...
És jólesett :D
És így van, egyszer élünk, élvezzük :) Nem kéne mindig csak salátát, zsírmentes cuccokat, nullkalóriás izéket enni és inni... Persze nem kell túlzásba vinni, de hát istenem, valamiért csak kitalálták őket :D
Nekem is volt 2-3 év durván fogyós időszakom, úgy is néztem ki, mint vmi anorexiás, és még a menzeszem sem jött meg azóta (lassan 1,5 éve).
Aztán úgy gyógyultam ebből ki, hogy drága anyámat motiválta az én fogyásom, és ő is lefogyott. Mostanra csontos, az arca mint egy halálfej, nem eszik normálisan (értsd.: a reggelit kihagyja, de még éjfélkor is a számára oly egészségesnek címkézett virslijét fogyasztja... jó, 2-4 körül fekszik, mert a pasijával beszél)...
És rájöttem, hogy ez így nem valami jó. Nekem abban van hatalmas mázlim, hogy csak nagyon kevés sütit szeretek (rétesek, sajtosroló, almáspite, palacsinta és nagyjából ennyi), a cukrokat nem bírom, csokitól meg rosszul vagyok :)
De egy hatalmas gyrosnak csomó tzatzikivel és hasábburgonyával ki tud ellenállni? Meg a mákos rétesnek..
Sajnos ma már rohadtul elterjedt ez a csak a vékony a szép - felfogás. Lehet egészséges a 173/73 is és a 173/49 is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!