Szerintetek sokat eszek? A mai adagom, reggel óta 5 szendvics,1 pudingos táska, Győri édes jó reggelt szelet,1 pezsgőkrémes croassan + majd még vacsorázok is.
URISTEN DE DISZNÓÓÓÓ!!!! UIUIUIUIUIUI HÁT EZ FELHÁBORÍTÓ HOGY ENNYIT ESZEL!
ácsak viccelek. honnan tudjam hogy sok-e?! Meg azt se tudom mekkora szendvicset eszel? Ha jól esik, akkor egyél. Enni kell! :) Főleg ha tényleg nem vagy dagi.
A mennyiséggel önmagában még nem biztos, hogy baj van, de a minőséggel lehet. Ettél ezekhez zöldséget, gyümölcsöt? Inni vizet szoktál, vagy cukros üdítőt, vagy egyebet? A szendvics lekváros/nutellás szendvicset jelent, vagy sajtos-sonkásat, vagy milyet? Meg az se mindegy, hogy mekkora szendvics, meg hogy milyen alkat vagy.
Egyébként én is simán eszem ennyit, megfelelő (napi másfél óra intenzív) mozgás mellett.
Idióta!
Normális kaját nem is eszel ?
Mi a célod?
Mennyit akarsz még hízni?
Attól, hogy nem vagy kövér, ezek az ételek (tömény szénhidrát) ugyanazokat a betegségeket okozzák neked is, mint a kövéreknél. Csak nekik 1-2 éven belül, neked meg 5-10-20 éven belül, de még akkor is max. 35-45 éves leszel, vagyis fiatal.
Ennyi szart én 1 hét alatt nem eszem meg...
Remélem, legalább vacsorára eszel valamit, ami táplál is, nemcsak hízlal. Pl. fehérjét, zöldségeket, gyümölcsöt, rostokat.
Én ma eddig ettem túrót, banánt, spenótot, rántott pulykamellet sajttal, tükörtojással, fél tábla csoki, fél pudding öntettel s kenyér egy kis szőlőlével
De ez most komoly és még nincs vége a napnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!