Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után indul be a...

Mennyi idő után indul be a fogyás?

Figyelt kérdés
Még csak 1 hete kezdtem el számolni a kalóriákat, olyan napi -400-600 Kcal deficitet tudok tartani. Azóta minden nap dekára pontosan uygan annyit muatat a márleg. :D Nyilván most még nem várok semmit, nem azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek egy ilyen diszkrét tempós fogyókúra mennyi idő után volt érezhető? :)
2023. dec. 6. 12:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Figyi, nekem most az óra számolása alapján a napi Kcal felhasználásom olyan 2100-2300. Szeretnék hinni neki. :) Úgyhogy egyelőre marad így, aztán majd éhezek ha nagyon muszáj. De 1400 Kcal az rettentesen kevés, főként azokon a napokon amikor mondjuk elmegyek bringázni és lenyomok ebben a hidegben, szélben 50 kilit... Biztos hogy tarthatatlan és egészségtelen.

Ráadásul ez a számolás amit írsz, nagyon pontatlan. Oké hogy heti 3x edzek, de arról nem esik szó, hogy mit-mennnyit-milyen intenzitással... És azért a 10 km séta sem 50 Kcal....

Amúgy megnéztem most a javasolt kalkulátort, az alapján 1753 a súlytartásim, szóval abszolút lehet igazad. De mondom, egyelőre még hinni akarok az órának, max majd később felülbírálom, ha nagyon nem akar beindulni a dolog. :)

2023. dec. 7. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Azert ha annyit irsz hogy sportolsz az ember otthoni ugrabugrára, msx edzőteremre gondol. Nem több órás tekerésekre. Nyilván edzés napon töbebt kell enni. Ha meg pontosan tudod mitol ehezel es mitol nem akkor legjobb a testedre hallgatni. Se nem rank se nem az orara
2023. dec. 7. 10:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Na mindegy, hát majd meglátom mi lesz, kitapsztalom hogy a jó, végülis nem sietek seehova. :)
2023. dec. 7. 10:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Ja igen, meg arról meg is feledkeztem, hogy még a nem edzős napokon is bringával járok be dolgozni, meg ügyeket inzétni. Még ma is úgy csúszkáltam be a hóban. :D Az ilyenekkel mind-mind nem számol a kalkulátor.
2023. dec. 7. 10:22
 15/19 A kérdező kommentje:

Vagy itt van ez a kalkulátor, ez egészen mást mond, ez alapján az a reális amit most csinálok... [link]

Hülyét kapok, nagyon el lehet veszni ezekdben a dolgokban. :D

2023. dec. 7. 10:26
 16/19 anonim válasza:
Pár nap szerintem.
2023. dec. 7. 15:54
 17/19 A kérdező kommentje:

Jelentem, úgy tűnik mindent jól csinálok, a fogyás megindult. :) November 30-á kezdtem, már 1.5 kg ment le. S mivel én alapvetően nem vagyok túlsúlyos, csak keveeset kell leadnom, ezért ez már most látványos is. :)

Mindezt kb napi 1700-2000 Kcal bevitellel, attól függően hogy mennyire voltam aktív az adott napon. Szóval nem kell ehhez éhezni, csak aktívan élni, és mindent pontosan mérni. Én mindenkinek aki fogyózik ajánlanám egy jó sportóra használatát. Ha nem lenne, akkor a mindenféle netes kalkulátorokra hallgatva elkezdtem volna sokkal kevesebb kalóriával sanyargatni magam, és valószínűleg inkább fel is adtam volna az egészet...

2023. dec. 14. 09:28
 18/19 anonim válasza:
Szia, hogy all a fogyasod?:)
2024. jún. 1. 07:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Véget ír ért, elértem a célt. :) A vége nehézkes volt kicsit, de így is kevesebb mint 5 hónap alatt ment le a 8 kiló. :)
2024. jún. 1. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!