Mennyi idő után indul be a fogyás?
Egy hét alatt, ha nem csak olyan 1-2 kiló felesleged van, akkor ennyi kalóriadeficittől már meg kéne indulnia a fogyásnak.
Szerintem rossz számokkal dolgozol. Honnan tudod, hogy mennyi a kalóriafelhasználásod?
Alig van felesleged. Ebből elég lassan lehet fogyni. Max heti fél kiló.
Az aktóv kalóriákat ne add hozzá mert ezek az órak túlbecsülnek. Ezen simán elcsúszhatsz. Inkább az összkalóriát számold máshogy. Ha pl heti 3x sportolsz akkor bmr*1.3 ha heti 7x akkor bmr×1.6. Ajánlom a gymbeam bmr kalkulátorát
Nem is akarok heti fél kilónál többet fogyni, célnak is azt adtam meg az appban. :)
Kb heti 3-4x sportolok így télen, a BRM-em 1270, tehát akkor az 1651 Kcal. Én ugyan ennél picivel többet eszem (jellemzően 1700-1800), de napi 3 órát sétálok is a kutyával, azért az nem kevés. Szerintem ezt a max 50-150 Kcal pluszt bőven fedeznie kell 10 km-es sétának...
Azátn persze ha még 1-2 hétig nem indul be a fogyás, akkor majd felülbírálom magam és visszább veszek, de amig nem muszáj, nem éheztetném ki magam. :D
Ha 1652 a sulytarzasi kaloriad es 1700-1800at eszel akkor teljesen logikus hogy nem fogysz.
A sulytartasinal kevesebbet kell enni a fogyashoz. Ez eleg logikus.
A kutyaseta meg semmi, 50 kcal sincs, ne szamold bele. Egyel 1400 korul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!