Hogy bírjátok, hogy nem ehettek annyit és azt, amit és amennyit akartok?
Ezt benèzted. Milyen ketó? Nem ketóztam soha, mert túl drasztikusnak és szélsőségesnek tartom. De nem nézem le azt sem aki szereti, mert tisztában vagyok azzal a végtelenül egyszerű ténnyel, hogy nem vagyunk egyformák, és van aki jobban érzi magát vele. Én nem bírnám.
Te kezdtél el személyeskedni, kötözködni egy olyan dolog miatt ami egyrészt nem neked szólt, szóval nulla közöd van hozzá, plusz abszolut természetes azoknál akiknek egész életükben figyelniük kell az étkezésre, mozgásra nehogy súlyfeleslegük legyen, főleg ha már sok melóval végre le tudtak fogyni. Ha tudnál, tapasztaltál volna bármit is erről, akkor azt is tudnád, hogy a motivációt ehhez az életmódhoz hosszútávon fenntartani nagyon nehéz, mert NEM állandó dolog, és mindenkinek lehetnek hullámvölgyei időnként.
Az őszinteségnek ( bevallani hogy időnként nehéz és szar állandó kontroll alatt élni), semmi köze a frusztráltsághoz, ami speciel benned van, azért szólogatsz be indokolatlanul.
Aki személyeskedő ok nélkül az te vagy, nézz tükörbe néha. Na szia.
31. Akkor én kérek elnézést, nyilván nem az egyetlen szűk látókörű ember itt az, akinek hittelek, biztosan többen is vagytok, csak annyira megegyezett a stílusotok, hogy benéztem. Bocs, akkor egy másik hasonló vagy.
Én aztán senkinek nem szóltam be, nem személyeskedtem (amúgy bármi, amit egy publikus fórumra írsz, az mindenkinek szól, hacsak nincs külön címzettje, de megjegyzést bárki tehet rá, ez biztosan furcsa), csak megjegyeztem a legnagyobb jóindulattal, hogy nem kellene így szenvedned az életedben, talán lehetne másképp - pont azért, mert rengeteg szempontból pontosan tudom ezeket. Talán arra számítottam, hogy megkérdezed, ugyan mire gondoltam, vagy ezt hogyan lehetne.
De ez téged tutira nem érdekel, biztos jó így ahogy van, csak köpködni tudsz.
Úgyhogy ja, na szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!