Hogy bírjátok, hogy nem ehettek annyit és azt, amit és amennyit akartok?
Köszi mindenkinek, na végre egy hozzám hasonló emberke:D
Mármint, a többieknek is igaza van, logikus, hogy ha nem akarsz egy malac lenni, akkor visszafogod magad, el kell határozni stb, ezt értem és tudom, de inkább az őszinte tapasztalat érdekelt, hogy ilyenkor hogy érzitek magatokat, hogy nem ehettek meg nagy adagokat a sütikből, vagy pl az egyik gyengém a fekete erdő desszert, az a kis dobozos, hét ott 3 doboz legalább, amit egy ültő helyemben fel bírok falni. Meg az a tejszínhabos tetejű puding, abból meg 5-öt is meg bírok enni. Ha akciós, veszek 10-et és az egy reggeli és egy vacsora, egy napon belül :D :D :D
Mást nem tudok, minthogy heti 1x veszek/csinálok egy nagy adagot vagy többször, de akkor csak 1-1 darabokat.
Nem tudom mi a rosszabb, egy hétig nem bemenni a csokisorba a boltba, vagy mindennap megállni a táblacsoki első soránál:( Előbbi egyszerűbb, ha nincs otthon, akkor úgysem tudom megenni, de ha már megveszem, nem tudok egy héten át eszegetni egy db tábla csokit:( :D Inkább heti egyszer eleresztem a pórázomat, aztán majd lemegyek futni egyet este, ha már jóllaktam:D:D:D:D
Nagyon rosszul...
Mindig ehettem, azt és annyit, amennyit akartam, de 40 felett oda kellett figyelnem, 50 felett meg csak csipegethetek, hogy ne induljon meg a súlyom.:(
Utálom, de hiú majom vagyok, így uralkodok magamon. :D
Azt el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet annak, aki fiatal korában is hizékony volt. :(
Örülj neki hogy még fiatal vagy! Nekem a mostani taktikám a tükör. Na meg eszembe jut mikor a tavaly még tul nsgy kabatom alig tudom begombolni.
Es barmit megadnek hogy ne 21 evessn hanem 14 korul kezdtem volna el az egezs fogyast es egeszseges etkezest.
Amit tudok javasolni hogy probalj a kajara ugy tekinteni mint ami taplalja a tested es ne ugy amit azert eszunk mert finom. Csak akkor egyel es annyit amikor ehes vagy. Ez lehet pl suti is. Mertekkel. Etkezes helyett.
És van olyan, mikor sütinapot, de már tartottam süti félhónapot is, na mondjuk annak a végét már éreztem az emésztésemen…
Ilyenkor a teljes napi kcal adagomat is képes vagyok bevinni a kedvenc sütimből…
Pl 2300kcal zserbo… 3adagba szétosztva reggeli ebéd vacsi.
Mozogj többet, és ehetsz több kcal-t…
Néha felejtsd el a társadalmi berögzüléseket, nyugodtan vidd be a napi szükségleted csak abbóp amite vágysz… nem kell mellé reggelit ebédet meg vacsit enni…
Ha éhesnel érzed magad, de tudod, hogy megettél 2000kcal csokit, nem kötelező ám még letolni mellé 2000kcal pörköltet nokedlivel, nyugodtan megállhatod, hogy már nem eszel aznap…
50 felett pedig sokkal sokkal fontosabb mint bármikor eddigi életedben, hogy elkezdj mozogni, edzeni, és akkor még lehet akár 30szép éved, ha nem teszed, akkor max 10, aztán szenvedsz még kicsit halál előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!