Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok, hogy nem...

Hogy bírjátok, hogy nem ehettek annyit és azt, amit és amennyit akartok?

Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 19:27
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, na végre egy hozzám hasonló emberke:D

Mármint, a többieknek is igaza van, logikus, hogy ha nem akarsz egy malac lenni, akkor visszafogod magad, el kell határozni stb, ezt értem és tudom, de inkább az őszinte tapasztalat érdekelt, hogy ilyenkor hogy érzitek magatokat, hogy nem ehettek meg nagy adagokat a sütikből, vagy pl az egyik gyengém a fekete erdő desszert, az a kis dobozos, hét ott 3 doboz legalább, amit egy ültő helyemben fel bírok falni. Meg az a tejszínhabos tetejű puding, abból meg 5-öt is meg bírok enni. Ha akciós, veszek 10-et és az egy reggeli és egy vacsora, egy napon belül :D :D :D

Mást nem tudok, minthogy heti 1x veszek/csinálok egy nagy adagot vagy többször, de akkor csak 1-1 darabokat.

Nem tudom mi a rosszabb, egy hétig nem bemenni a csokisorba a boltba, vagy mindennap megállni a táblacsoki első soránál:( Előbbi egyszerűbb, ha nincs otthon, akkor úgysem tudom megenni, de ha már megveszem, nem tudok egy héten át eszegetni egy db tábla csokit:( :D Inkább heti egyszer eleresztem a pórázomat, aztán majd lemegyek futni egyet este, ha már jóllaktam:D:D:D:D

2023. dec. 5. 07:51
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a nassolásról egyszerűen csak le kell szokni. Vissza kell fogni magad, és egyszer csak már azt veszed észre, hogy nem is kívánod azt a 10 db pudingot (ami amúgy szerintem is isteni :D). Igen, ez baromi nehéz az elején, de ki kell bírni, és egy idő után tényleg nem fogod azt érezni hogy állandó küzdelem. Viszont jobban fogod magad érezni a bőrödben, jobban fogsz aludni, aktívabb leszel már nagyon rövid idő után. És az remélhetőleg motiválni is fog. :) Tényleg csak a dohányzásról való leszokáshoz tudom hasonlítani, én legalábbis pont úgy élem meg.
2023. dec. 5. 08:15
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul...

Mindig ehettem, azt és annyit, amennyit akartam, de 40 felett oda kellett figyelnem, 50 felett meg csak csipegethetek, hogy ne induljon meg a súlyom.:(

Utálom, de hiú majom vagyok, így uralkodok magamon. :D

Azt el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet annak, aki fiatal korában is hizékony volt. :(

2023. dec. 5. 08:41
 14/35 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem csak a hiúság miatt, hanem az egészség miatt is fontos. 40 felett már kiemelten oda kell figyelnin a testünkre, mind táplákkozás, mind mozgás terén. Leglábbis én majd a távoli jövőben élvezni szeretném aktív nyugdíjas éveimet, és nem egy beteges-reumás öregasszonnyá válni, aki orvosról-orvaosra jár, itt fáj neki, ott fáj neki és alig tudja lekövetni mi tröténik a gyógyszeradagolójában... És ez 90%-ban azon múlik hogy én mit teszek magamért. Szerintem ha valakinek ez nem megfelelő motiváció, akkor semmi sem az...
2023. dec. 5. 08:56
 15/35 anonim ***** válasza:
55%

Örülj neki hogy még fiatal vagy! Nekem a mostani taktikám a tükör. Na meg eszembe jut mikor a tavaly még tul nsgy kabatom alig tudom begombolni.

Es barmit megadnek hogy ne 21 evessn hanem 14 korul kezdtem volna el az egezs fogyast es egeszseges etkezest.

Amit tudok javasolni hogy probalj a kajara ugy tekinteni mint ami taplalja a tested es ne ugy amit azert eszunk mert finom. Csak akkor egyel es annyit amikor ehes vagy. Ez lehet pl suti is. Mertekkel. Etkezes helyett.

2023. dec. 5. 09:06
 16/35 anonim ***** válasza:
Saját magam készítem az éreleimet 8.éve, heti nagy bevásárlást tartok, előre tervezett étrendek szerint, konkrétan mindig azt eszem amit és amennyit amikor akarok!
2023. dec. 5. 09:09
 17/35 anonim ***** válasza:

És van olyan, mikor sütinapot, de már tartottam süti félhónapot is, na mondjuk annak a végét már éreztem az emésztésemen…

Ilyenkor a teljes napi kcal adagomat is képes vagyok bevinni a kedvenc sütimből…

Pl 2300kcal zserbo… 3adagba szétosztva reggeli ebéd vacsi.

2023. dec. 5. 09:12
 18/35 anonim ***** válasza:
58%

Mozogj többet, és ehetsz több kcal-t…

Néha felejtsd el a társadalmi berögzüléseket, nyugodtan vidd be a napi szükségleted csak abbóp amite vágysz… nem kell mellé reggelit ebédet meg vacsit enni…

Ha éhesnel érzed magad, de tudod, hogy megettél 2000kcal csokit, nem kötelező ám még letolni mellé 2000kcal pörköltet nokedlivel, nyugodtan megállhatod, hogy már nem eszel aznap…

50 felett pedig sokkal sokkal fontosabb mint bármikor eddigi életedben, hogy elkezdj mozogni, edzeni, és akkor még lehet akár 30szép éved, ha nem teszed, akkor max 10, aztán szenvedsz még kicsit halál előtt.

2023. dec. 5. 09:17
 19/35 anonim ***** válasza:
Hiú vagyok és fontosabb, hogy jól nézzek ki. Plusz nem szeretem a tipikus nassolni valókat, se a csipszet, se a sültkrumplit. Édességből is inkább joghurt, mint csoki. Meg heti 6ot sportolok és nem a könnyű fajtából.
2023. dec. 5. 09:45
 20/35 anonim ***** válasza:
73%
Azért bírod rosszul, mert 50 évig borzalmasan rosszul táplálkoztál. Ezek a mennyiségek, amiket írsz egyszeri nassolásra, borzalmasan nagyok! Azt tudatosítsd magadban, hogy eddig rosszul csináltad, és most átállsz a normálisra, nem sanyargatod magad.
2023. dec. 5. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!