Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívül olyanok...

Vannak rajtam kívül olyanok akik csak vizet isznak? Hogy bírjátok, nem unjátok meg?

Figyelt kérdés

Az egészségesség jegyében, régebben sem ittam ilyen üdítőket mint Cola, Sprite, stb. Túl műanyagnak tartom, nem iszom ilyeneket.

Viszont gyümölcslét sokat ittam régebben, és néha alkoholt is (fröccs, sör)

1 éve nem ittam mást vizen kívül (jó, néha egy koccintás belefért) de kissé unalmas

A zero üdítőket nem bírom meginni mert megy tőle a gyomrom.

Kávét, teát nem iszom..

2022. dec. 22. 21:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
75%

Igyál gyógynövényes teákat, cukor és egyéb édesítés nélkül, vizet kevés gyümölcslével ízesítve.

A zérós üdítök semmivel sem jobbak, mint a cukrosak, egyik tipust sem szoktam inni soha, borzasztó müanyag-ízük van.

2022. dec. 22. 22:09
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

Én vizen és tejen kívűl nem igazán iszom semmit. Nem sanyargatom magam és nem is fogyókúrázok, szimplán tök jól megvagyok nélkülük.

Persze vendégségben elfogadom azt a pohár kólát, vagy buliban is megiszom az alkoholt vagy üdítőt, de a hétköznapok során nagyon ritkán jellemző, talán fél évente megiszok 1,5 liter kólát.

De ha neked ezekre igényed van, ihatod őket nyugodtan. Nem kell totálisan kizárni az életedből. Csak lehetőleg ne napi szinten menjen le fél liter cukros üdítő és társai.

2022. dec. 22. 22:12
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem szeretem az üdítőket. A gyümölcslé drága (és az is szabad cukor). Tejet iszom valamennyit, vizet, esetleg ízesítetlen gyümölcsteát, főleg hidegben. Mindig is így vsináltam. Ha épp szomjas vagyok, akkor a víz is nagyon finom. A kellemesen hűvös, jó ízű vizet nem unom meg. Ha út közben csak langyos vizem van, azt igen.
2022. dec. 22. 22:35
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Sok éve nem iszom mást. Nyáron nagy melegben jól esik bele kis citromlé.
2022. dec. 22. 22:41
 5/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha tudsz szerezni levendulát, finom hűsítő italt készíthetsz belőle, citrom, lime is mehet hozzá. Eperrel is próbáltam már, nekem nem jött be.
2022. dec. 23. 02:20
 6/29 anonim ***** válasza:
74%
Én reggelente frissen facsart gyümölcslevet iszom. Napközben csak víz. Néha van, hogy gyógynövény teát vagy kakaót iszom.
2022. dec. 23. 06:01
 7/29 NTBS ***** válasza:
72%
Igen. Nem kell más.
2022. dec. 23. 07:09
 8/29 anonim ***** válasza:
47%
Igyál alkoholmentes búzasört.
2022. dec. 23. 08:56
 9/29 anonim ***** válasza:
69%

Én rengeteg cukros üdítőt megittam a fogyásom előtt.

Volt, hogy 1 este alatt megittam simán 1 húzásra 1 liter gyümölcslevet csak úgy.

Aztán, amikor elkezdtem fogyni, akkor mérlegelnem kellett, mert nagyon szeretek enni, és inkább a szilárd táplálékra szántam azt a + kalóriát, amit egyébként az üdítőitallal vittem be. Szóval, muszáj volt rászoknom a vízre.

Azóta is csak vizet iszom.

2022. dec. 23. 11:23
 10/29 anonim ***** válasza:
42%
Igyátok csak... :-D Legalább több Cola marad nekem. :-D
2022. dec. 23. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!