Vannak rajtam kívül olyanok akik csak vizet isznak? Hogy bírjátok, nem unjátok meg?
Az egészségesség jegyében, régebben sem ittam ilyen üdítőket mint Cola, Sprite, stb. Túl műanyagnak tartom, nem iszom ilyeneket.
Viszont gyümölcslét sokat ittam régebben, és néha alkoholt is (fröccs, sör)
1 éve nem ittam mást vizen kívül (jó, néha egy koccintás belefért) de kissé unalmas
A zero üdítőket nem bírom meginni mert megy tőle a gyomrom.
Kávét, teát nem iszom..
Egy ideig csak vizet és üres teát ittam, de én meguntam.
Most - ezek mellett - szoktam inni bolti ice teát is, de csak, amikor úton vagyok, és fél literes üdítőt veszek. Itthon sosincs olyan.
Nyáron 1-2 alkalommal volt itthon szörp, akkor abból is ittam.
"Igyál gyógynövényes teákat, cukor és egyéb édesítés nélkül, "
... és utana rögtön örülni fogsz, ha sima vizet ihatsz, olyan szar a gyógynövény 😂
A csontjaid biztos "örülnek" annak a löttynek, ami wc tisztításra teljesen alkalmas. ☺️
Nincs igazad, teljesen iható és finom a sima gyógynövény tea. Én szeretem. Lehet, hogy neked nem jön be, de hát ez van, nem vagyunk egyformák.
Mértékkel minden fogyasztható.
Az ízlés meg más sztori.
Az is ha valakinek nagyon diétáznia kell.
Kérdezem a sok lepontozót, akik szerint egyáltalán nem hasznos a 14. válaszom.
Talán imádjátok a kólát és fáj, hogy igazat írtam arról, hogy wc tisztításra teljesen alkalmas? Nem én találtam ki! Utána lehet ennek nézni!
Gyógynövényteákkal mi is a probléma? Biztos a Bükki füvesember csak pusztán "véletlenül" élt 94 éves koráig. Akkor ne igyátok a gyógynövényteákat, ha nem jó az íze, egyébként ízesítsétek akkor mézzel és ihatóbb lesz a finnyás szátoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!