Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívül olyanok...

Vannak rajtam kívül olyanok akik csak vizet isznak? Hogy bírjátok, nem unjátok meg?

Figyelt kérdés

Az egészségesség jegyében, régebben sem ittam ilyen üdítőket mint Cola, Sprite, stb. Túl műanyagnak tartom, nem iszom ilyeneket.

Viszont gyümölcslét sokat ittam régebben, és néha alkoholt is (fröccs, sör)

1 éve nem ittam mást vizen kívül (jó, néha egy koccintás belefért) de kissé unalmas

A zero üdítőket nem bírom meginni mert megy tőle a gyomrom.

Kávét, teát nem iszom..

2022. dec. 22. 21:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%

20:

"Biztos a Bükki füvesember csak pusztán "véletlenül" élt 94 éves koráig."

Nem akarok nagyon belemenni ebbe a vitába, a kóla nyilván egészségtele, a wc tisztításos dolog butaság, a gyógytea meg lehet egészséges, de nem mind az, amit annak mondanak.

Nade az ilyen anekdotikus érveket nem szeretem. Az,hogy valaki, ha egy emberről van szó, hány évet élt, nem jelent semmit. A kutatások nem véletlenül vizsgálnak több tízezer vagy akár több millió embert.

2022. dec. 23. 18:50
 22/29 anonim ***** válasza:
27%

" a wc tisztításos dolog butaság,"

Tájékozatlanságodat inkább ne reklámozd! Tessék:

[link]

[link]

De egyébként Google a barátod, nézz utána.

"de nem mind az, amit annak mondanak."

Mire alapozod kijelentésed? Nem halálos dózist kell összekeverni, hanem tudni kell, hogy mit mivel párosíts és mekkora mennyiségben!

Maria Trebenről hallottál már?

2022. dec. 23. 18:58
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

A viz is alkalmas wc tisztitasra. Sotha sokaig vagy vizben, akkor meghalsz. Stb.

Nmtom miert kell baxogatni egymast.

En epp kolat iszom es pont leszarom ki mit gondol. Es az se zavar ha valaki vizet vagy gyogyteakat iszik.

Velhetoen a gyogyteqk kozott is van olyan ami jol tisztitana a wc-t amigy.

2022. dec. 23. 20:19
 24/29 anonim ***** válasza:
16%

Hidd el mindenki leszarja, hogy te iszol colát vagy sem, hogy te éppen fogyókúrázól vagy sem. Csupán nem értem, hogy milyen reakciót vársz a 10-es megjegyzésed után:

,,Igyátok csak... :-D Legalább több Cola marad nekem. :-D"

Dicsérjünk meg, hogy egy egészségtelen életmódod van és teljesen elhanyagolod magad?

2022. dec. 23. 20:31
 25/29 anonim ***** válasza:
49%

🤷😒🤦

Mondták már, hogy k..rvára fárasztó vagy? Gondolom, most nagyon okosnak is hiszed magad. 👏👍

2022. dec. 23. 20:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Tea, citromos vagy egyéb gyümölcsös víz, pezsgő tablettát néha beledobok.
2022. dec. 24. 07:03
 27/29 anonim válasza:
Csak vizet iszok vagy töményet.
2022. dec. 24. 08:47
 28/29 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz uborkás, mentás stb vizet.
2022. dec. 26. 06:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem nincs igényem üdítőre, csak vízre (csokira chipsre hambira pizzára van, úgyhogy ne irigyeljetek :D). Nyáron amikor nagyon meleg van, akkor néha rám jön, hogy cukros üdítőt szeretnék inni, olyankor szoktam, meg néha vendégségben.
2022. dec. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!