Vannak itt olyanok, akik gyárban dolgoznak ? Hogy bírjátok a délelőttös műszakot ? Hány órakor keltek ? Előfordult már olyan, hogy nagyon kialvatlanul mentetek dolgozni , esetleg semennyit nem aludtatok ?
1- és a három műszak nem terheli meg a szervezetedet ? Mióta dolgozol ilyen munkarendben ? Vannak - e nálatok tizenkettezèsek ? Én is nagyon, de nagyon kialvatlan szoktam lenni, főleg vasárnapról hétfőre , rendesen néha szédülök.
-2- es, ez nagyon jó. Nem szoktál álmos lenni ? Miket gyártótok ? Neked mi a feladatod ?
Már rég be kell volna tiltani. A délelőttösben a dúgozók fele zombiként melózik.
Folyamatos munkarendet 12-24-12-48-ban nyomják kulturált helyeken, ahol 4 naponta 1x kell csak korán kelni (sőt olyan is van, ahol 7-kor vagy 8-kor van váltás) és harmadával kevesebbet utazni. 1 hétig ez, aztán 1 hétig az, hát basszus az egyiptomi rabszolgáknak jobb dolguk volt.
Szerintem is a délelőttös a legszarabb. Én 3:50-kor kelek.
Sajnos ilyenkor benne van a pakliban késés is, mert az ember nehezen veszi rá magát a korán fekvésre, főleg ha pl. nézné a meccseket. Ráadásul nálunk elég merevek ilyen téren, egyszer tulajdonképpen csak negyedórát késtem (06:16-kor már le is csekkoltam), de fél lett, mire átöltöztem, meg beértem a terültre. Viszont félóra alatt alig lehet valamit csinálni, sokan akkor még el sem kezdik az érdemi munkát, szóval semmiről sem maradtam le, mégis bent kellett maradnom plusz 30 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!