Miért nem bírom a délelőttös műszakokat? Miért nem bírok korán kelni?
Én is ilyen vagyok. Ha 7 előtt kelek hulla vagyok. Frissebb vagyok ha alszok fél 1-től 7-ig, mintha aludnék 9-től 5-ig, ez hiába lenne több (Nemhogy 4-ig, míg 3 műszakba jártam...)
Aztán úgy hozta a sors, hogy egy műszakban kezdtem járni (6-14) de maga volt a pokol és egyre nehezebb volt ahelyett, hogy legszoktam volna. Úgyhogy tanácsot adni nem tudok, ilyenre sikerültünk, pech.
Én is ilyen vagyok, egyetlen munkahelyem volt ahol 10-re kellett menni. Álom volt!
Egész életem azzal telik el, hogy fáradt vagyok, kimerült, mindezt azért mert hajnalban kell kelni. Volt olyan melóm, ahol hajnal fél 5-re kellett menni, na az a kínzás.
Engem is érdekel a megoldás, a szokásos aludd ki magad, igyál kávét stb. hanyagolandó, mindet kipróbáltam. 😆
Jajj, ne is mondjátok. De utálom, hajnalban kelni hallod, a szemeim ègnek, szédülök a fáradtságtól, hányingerem van, csak vonszolom magam és nem telik az idő. Állandóan fáradt és kialvatlan vagyok, semmi energiám, elegem van.
Éjjeli bagoly vagyok, imádok félhomályban lenni késő este, olvasni, stb, de neeeem, nem lehet, mert hajnalban kelni kell. Alig bírom már tényleg. Veletek mi van azóta ? Találtatok jobb melót ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!