Mit csináljak, hogy mikor munka után haza érek délelőttös héten (2 műszakban dolgozom), ne legyen annyira álmos? Már szinte kinlódok.
Figyelt kérdés
Aludni nem tudok nappal. Leülök a gép elé és szenvedek. Járok edzőterembe, előtte és utána is álmon akarok halni. Nem bírom ezt a műszakozást nagyon, pedig már 3 éve gyárban dolgozom. Kávé meg ilyen szerek nem segítenek a problémámon.2010. febr. 10. 19:35
1/3 anonim válasza:
Az edzőteremmel az a baj, hogy ha túl későn mész, akkor pörög a szervezeted még éjszaka is. Nem hagy pihenni. A nappali alvásra be kell rendezkedned, lelkileg is. A hálószobád legyen maximálisan sötét és csendes. Fürödj le és mossál fogat, mert a szervezeted megtanulta már, hogy utána alvás következik. Ez egy automatikus visszacsatolás és segít elaludni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ma munka után egyből az edzőterembe mentem. Ott le is fürödtem. Most mostam fogat.Meg szoktam nézni a Barátok köztöt, de lehet, hogy hanyagolni kellene. Múlt héten délutános voltam, akkor meg már korán reggel felébredem és nem tudtam aludni. Lehet, hogy a macskák miatt, mert van 2 is. :)
2010. febr. 10. 19:57
3/3 anonim válasza:
én 4 műszakozom, és tudom milyen nehéz szitu. ha délelőttös vagyok, én is borzasztó nyűgös vagyok délután...de én lefekszem, fél óra-egy óra hossza pihenés/alvás után sokkal jobb. százszor inkább megyek 12 órát éjszakára. pihenj, mert a szervezeted azt jelzi, hogy "elég"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!