Honnan lehet tudni, hogy nem fogytam, vagy csak túl sok szénhidrátot eszem?
Mérlegen mérem magam. Volt, hogy gyorsétteremben ettem, de kalória kereten belül, tehát elvileg fogynom kellett volna (az egész napi kalóriám gyorskaja volt aznap) és 3 napig több voltam egy kilóval. De közben is végig tartottam a deficitet. Gondolom a sok só és szénhidrát miatt voltam több kiló. Én sajnos vagy nem sajnos elég szénhidrátdúsan eszem, és tényleg lassan mennek le a kilók, pedig deficitben vagyok (persze nem mindennap, van, hogy túllépem).
Honnan lehet tudni, hogy valódi fogyásról van-e szó? Tükörben se feltétlenül látni ha épp fel vagyok puffadva.
Ja nem egy két napban mérem :D Csak egy példa volt, hogy akkor nagyon meglátszott rajtam, hogy gyorskaját ettem.
Átlag havi 2 kilót fogyok augusztus vége óta.
lany vagy? mert pl nalam a menstruaciomnal ilyen...akar +2 kg is felmegy es felpuffadok mint egy vizilo :-D
pedig 165 cm 48 vagyok
A havi 1 kilo tokeletes. Orulj neki.
En ketnapontw merem magam, mindig reggel, ugyanott, wc utan, eves ivas elott. Es mondjuk 5-6 ertek tendenciajat kell oszehasonlitani egyben nezve es nem kiragadott ertekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!