Miért nem fogyok? Valami bibi van abban, amit csinálok? Túl sok szénhidrát?
Így étkezem:
Reggelire 50-70 g kenyérből szendvics, csirkemellsonkával
10 órai egy kis narancs
Ebéd fél tányér abból, amit anyu főz (nem zsíros dolgok, 2 hetente van pl tésztás kaja:S, köretet sose eszek)
Uzsi 50 g túró vagy joghurt, kefir..
Vacsi 2-3 tojásból rántotta kenyér nélkül, 200 g túró, ilyesmik.
Heti 6x biciklizek szobabiciklin 33-40 percet.
És szerintetek nagyon nagy baj volt ma, hogy ettem milánói makarónit?:(
Mennyi a súlyod és a magasságod? ha csak pár kilótól akarsz megszabadulni, akkor lassabb a fogyás
Egyszer számold össze, h kb. hány kcalt és hány g ch-t fogyasztassz 1800 kcal és 180g fölé ne menj.
elég intenzív a mozgás? elfáradsz közben, és megizzadsz? ezzel is lehet a probléma
Az ebédet leszámítva jó a kaja, csak kevés benne a zöldség. Az ebédről jó lenne többet tudni, az lehet a hibás.
Meg fontos, hogy milyen magas vagy, hány centi és hány éves. Lehet, hogy irreális céljaid vannak, esetleg valami rejtett betegséged, ami akadályozza a fogyást.
98 kg vagyok, 160 cm magas, 17 éves lány
Igazából én próbálok zöldségeket enni, húshoz szoktam is, de kiskoromban sose ettem zöldséget, ezért még nagyon új dolog nekem, és nem tudok belőlük sokat enni.
2-es fokozaton biciklizek, kb 33 km/h sebességgel. Amikor nagyobb fokozaton tekertem, akkor csak izmosodott a lábam.. :S
Most van pont 4. hónapja, hogy csinálom.
És még csak 8 kg-t fogytam :(
Köszi :)
Abbahagyni nem fogom, mert pl az ekcémám is javult mióta kevesebb kenyeret eszek. (nem lenne szabad sok lisztes dolgot ennem)
Csak azért rossz, hogy még csak ennyit fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!