Reggelire megehetek egy kis szelet nutellás kenyeret, ha fogyókúrázom?
Ha ezt a kérdést magamnak tenném fel (én is fogyózok), a válasz egyszerű,gyors és határozott lenne
NEM
Ja és nemcsak rám vonatkozik
Senkinek sem ajánlom
Az embernek legyen önuralma lefogyni, ha már volt elég esze ahoz, hogy elhízzon
miért ne ehetne? amit reggel eszel, azt lesz lehetőséged a nap folyamán elégetni. reggelre lehet enni ilyen csokikat, csak este lefekvés előtt kb két órával már ne nagyon..
kutatások szerint, ha valakinek teljesen megvan tiltva az hogy csokit meg édességet egyen, az titokban vagy ha lehetősége van rá 70%-kal tőbbet fogyaszt egyszerre.. szóval keveset IGEN lehet enni.
Persze persze, kutatások
A kövér amerikaiakon, akiknek szinte semmi önuralmuk nincs
De ez most minek jó, hogy ezzel kifogásoljuk a saját gyengeségünket ? Ha más képes tojást és zöldséget enni reggel, tejet, magvakat, akkor egy másik miért nem képes rá ? Miért nem lehet kibírni azt a 3 hetet ameddig lefogysz és utánna mind ehetsz amit akarsz ? Ezt komolyan nem értem
Ha valaki belekezd valamibe azt csinálja meg rendesen vagy inkább ne kezdjen bele ! Aki nem ért egyet velem, az nyugodtan lepontozhat, de a kis csokis kenyérből kicsivel nagyobb lesz és mégnagyobb vagy ha tényleg olyan kicsi marad akkor miből az energia, kedves 3. válaszoló ? Nem egy 9 éves gyerekről van szó, nem kell már nyalánkságokon éljen a kérdező, mert másképp belehal
De ez csak az én véleménye, mindenki csinálja ahogy jónak látja, csak a baj az, hogy a legtöbb embernek semmilyen érzéke nincs a fogyáshoz, inkább hallgatna olyanokra akiknek van hozzá érzékük. Mert ugyebár öltözködésnél sem veszünk fel mamabugyit meg buggyos nadrágot, csak azért, mert az kényelmes
egyszer-egyszer megengedheti magának az ember,hogy olyat egyen amit szeret és jólesik.
én pl.muffint meg puncstortát ettem és így is lefogytam.
nem lehet mindig zöldégeken élni.
"Miért nem lehet kibírni azt a 3 hetet ameddig lefogysz és utánna mind ehetsz amit akarsz ?"
Édes Jó Istenem.... XD XD XD
bocsi de ezen a megnyilvánuláson még én is röhögtem:D
olyan ártatlan kérdés, nem kell egymásnak esni. egyébként úgy fogyok, hogy mindenből eszek, csak kevesebbet mint eddig (nem koplalok) (csak eddig nagyon sokat ettem) és már kezd látszani az eredmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!