Hogyan kezdjek bele a fogyásba?
18 éves fiú vagyok, elhízott,103kg és 181cm. Magas vérnyomásom van, illetve inzulin rezisztenciám.
Mit javasoltok, hogyan kéne elkezdenem a fogyást? A célom egyelőre nem túl nagy,95 kg.Fokozatosan szeretném teljesíteni, semmiképpen sem gyorsan, de teljesen hatástalanul.
Ne egyél annyit, inkább mozogj többet és igyál sok folyadékot.
Vérkép és orvosi/dietetikus konzultáció persze hasznos.
Inzulin rezisztenciával 160g-os diétát, heti 3x testmozgással. Séta is jó vagy biciklizés, amite van lehetőséged.
A diétát netről vagy dietetikustól tudod összeszedni.
Minden ir-es, akinek kiderült a betegsége, és elkezdte a 160g-os chndiétat, rengeteget fogyott, és a cukra is helyre állt, így nyer-nyer helyzet áll fenn.
Sok sikert.
#5 ilyen súllyal neki a 160 gramm iszonyú kevés lenne. Kb 180-190 grammban kéne tartania
Kérdező, mindenképp keress egy dietetikust. Háziorvos tud adni beutalót. Ő elmondja az alapokat.
Igen, de mégis 160 grammos ch diéta a neve ennek a módszernek.
Én is a dietetikust javaslom, de igaz. Laikusnak félreérthetően fogalmaztam meg.
Addig is cukor, fehér liszt 0, a többit majd megtanulod, Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!