Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek bele a fogyásba...

Hogyan kezdjek bele a fogyásba? Es azután hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú/lány? Milyen magas? Hány kg?
2017. aug. 7. 09:43
 2/6 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok ,160 cm es 69 kg
2017. aug. 7. 10:16
 3/6 anonim válasza:
Envizivassal es a cukor elhagyasaval kezdtem. Aztan a feherkenyeret es a peksutiket kerultem aztan le is ment az elso par kilo. Utana mar elkezdtem szamolni a kaloriakat de azt hamar meguntam ezert abbahagytam es inkabb figyeltem a napi 3x-i etkezesre es higy sok zoldseget es gyumolcsot egyek
2017. aug. 7. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Első körben rendszerezzd az étkezéseidet! Egyél 4-5 alkalommal egy nap, azok között ne! Tehát nassolás nincs! Az a 4-5 étkezés mérsékelt legyen, azaz ne edd magad degeszre. Ami az ételeket illeti, kerüld a zsíros, cukros ételeket. A sütiktől, csipszektől, szalámiktól el kell búcsúznod egy időre. Ugyanez vonatkozik a cukros, szénsavas üdítőkre. De még a gyümölcslevekkel is vigyázni kell, sok kalóriát lehet összeszedni belőlük.

.

Egyél sok zöldséget! A káposztában, paprikában, zöldbabban, uborkában, sárgarépában alig van kalória, ezeket bátran fogyaszthatod. Húsok tekintetében a sovány húsokat kellene enni natúr módon (nem rántva). Fevágottakból sonkát egyél szalámi és párizsi helyett. A virsli sem ajánlott. A köretek közül jó lenne elhagyni a tésztát, a nokedlit, a rizst és a sült krumplit, de legalább is légy velük óvatos.

.

Fontos a fehérjedús étrend. A húsokon kívül fogyaszthatsz túrót, tejet, de a sajttal vigyázni kell, mert a zsírtartalma is magas. Ugyanez a helyzet a tojással. Egyelőre ennyi.

2017. aug. 7. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A tejet ne írd a fehérjeforrásokhoz...
2017. aug. 7. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit, lehetőleg életmódváltással, mozgással.

Hogy hányszor eszel naponta, az a te dolgod, ahogy jólesik. Hogy milyen makrókat használj, az is egyéni, csak vedd figyelembe, hogy némi zsír és nem kevés fehérje is kell (zsírból minimum 0,5, fehérjéből 1-2 g/feleslegmentes testtömegkg teljesen jó).

Tapasztald ki, mi laktat s ajánlom a tiszta étkezést.

2017. aug. 7. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!