Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalas utan mihez kezdjek?

Koplalas utan mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

500-700 kaloriakon eltem eddig...most elertem a kivant sulyt es normalisan szeretnek enni 1200-1500 kaloriaval?

Hogy csinaljam hogy ne jojjenek vissza a kilok?

Esetleg szemelyes tapasztalatoknak is orulnek.

Mindenkepp hizni fogok?

Ne iteljetek el nem szeretnek olyan valaszokat aminek semmi ertelme,mar tudom hogy elrontottam...mashogy kellett volna fogynom,de igy hogy elertem a kivant sulyt tartani szeretnem,ha lehetseges.

13,5/L

2017. jún. 23. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Fokozatosan emeld a kalóriákat, pár hétig tartsd, majd megint emeld! De ne sokat, kb 100-150 kalóriát egyszerre. Amúgy bőven többet kéne enned 1200-1500 kalóriánál, mert fejlődésben (főleg, ha még mozogsz is). Hidd el, megéri, nekem is ez volt a problémám, még mindig küzdök vele, de muszáj enned, mert nagyon meg fogod bánni, ha nem.
2017. jún. 23. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Most hány kiló vagy és milyen magas?

Ha valami irreálisan alacsony súlyt értél el, akkor biztos hízni fogsz, emelheted 10kcal-ként is a mennyiséget naponta.

Ha normális a súlyod, akkor úgy, ahogy az első írta, fokozatosan. És most már egyél MINŐSÉGI táplálékot, a hülyeséget hagyjad.

2017. jún. 23. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kethetente noveled 100kcallal nem hizol. (tapasztalat -12kg utan)
2017. jún. 23. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. jún. 23. 20:52
 5/8 Andizsuzsi ***** válasza:
78%
Egyél rendesen és álljál neki edzeni. Akkor még ki is nézel majd valahogy.
2017. jún. 23. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Kilóban mimdenképpen több leszel, mivel még csak 13 éves vagy, folyamatosan növésben vagy. De a sok koplalástól egy életre tönkrevágod az anyagcseréd. Sose értem az ilyen lányoknak hol vannak a szülei?
2017. jún. 23. 22:34
 7/8 anonim válasza:

SZia!

Én napi 700-800 kcalt ettem, lefogytam 10 kilót 2 hónap alatt. Már 2 hete normálisan étkezek és csak egy kiló jött vissza állítólag az is csak a víz.Ja és most sem mozgok mellette.Ha nem eszel többet az optimális napi bevitelednél elméletileg nem hízhatsz. 14/l

2017. jún. 26. 19:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon megnyugtatott a valaszod:)
2017. jún. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!