Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki? Titeket...

Hogyan kezdjek neki? Titeket mi motivált a fogyásban leginkább?

Figyelt kérdés
Nagyon elhíztam, az utóbbi öt évben és igazából semmi más örömet nem is találok az életben, csak azt, hogy eszem...98 kiló vagyok most és fogyni szeretnék sokat. De mivel ez az egyetlen örömforrásom, nem látom célt. Hogy és mivel miként? Segítsetek!! Tapasztalatok? Titeket mi motivált?

2013. dec. 19. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Felálltam a székre és belenéztem a fürdőszobai tükörbe. Bugyiban. Hát uhh...

2. Megnéztem ezt a videót(nem vicc):

https://www.youtube.com/watch?v=4MrWClPD3q4

És rájöttem, milyen puding vagyok.

Odafigyeltem,mit és mennyit eszem (keress rá a szálkásító étrendre) és sokkal többet mozogtam. Lefogytam.

2013. dec. 19. 23:20
 2/3 anonim válasza:
Nekem 4 évem telt el úgy, hogy szerettem volna változtatni a rossz étkezési szokásaimon, de valahogy nem ment, valószínű az akaraterő hiánya miatt. Aztán egy közösségi oldalon megtalált egy volt osztálytársam, aki régen nagyon tetszett és elkezdtünk beszélgetni. Valahogy akkor esett le igazán, hogy ajaj ilyen gyorsan eltelik az idő és nem tehetem ezt saját magammal! Azóta sportolok, odafigyelek, fogytam is és elégedett vagyok. :)
2013. dec. 21. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
én a szülés után maradt 15 kgot szerettem volna leadni, egyrészt mert vissza akartam kapni önmagam és a ruháimba beleférni, másrészt az, hogy a következő várandósságot nem szeretném plusszal kezdeni. mi motivált? hát legfőképp ezek és az is, hogy szeretném, ha a gyerekeim és a férjem mellett csinosan állhatnék és büszke lennék magamra, hogy újra és újra felálltam és tettem azért hogy saját magammal elégedett legyek. a szoptatás miatt nem vittem túlzásba inkább életmódot váltottam, 75 kgról most 64 kgra fogytam 1 év alatt, lassan de biztosan és még mindig van tejem is. (szülni 82kgval mentem, 7 ment le a szüléssel). 4 kg van vissza, nem sürgetem, őszintén így is már elég jól érzem magam ahhoz képest ahonnan indultam (kb alig jött rám valami, most meg szinte már minden ruha), de persze nem adom fel! odafigyelek továbbra is! csakis a te elhatározásodból születik meg a motiváció és neked kell saját magadat húzni. egyszerűen nincs kompromisszum, higyj, hogy eléred a célod és akkor se add fel ha semmi nem történik (nekem 6 hónapig állt a súlyom, bármit tettem nem változott-sztem a szoptatás miatt)!sok sikert!
2013. dec. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!