Akik nagy súlyt adtak le, 40, 50, 60 kilót, hogy tudtatok végig kitartani?
- átgondoltabb, életszerűbb dièta- életmódváltás, tudatos táplálkozás, új étkezési szokások kialakítása
- nincs tiltólista ( csak szenvedéshez, állandó és fokozódó sóvárgáshoz és előbb utóbb falási rohamokhoz, lelki problémákhoz ( bűntudat, öngyűlölet, érzelmi evés),majd teljes feladáshoz vezet
- kis célok kitűzése
- annak megértése és elfogadása, hogy a fogyásra ne kúraszerű időszakos dologként gondoljunk, hanem élethosszig tartható változtatásokként, illetve hogy ez nem mindenkinek megy gyorsan, és ez nem verseny, + ne legyen megfelelési kényszered. Haladj a saját tempódban, a saját egyéni igényeid szerint. Egészséges, tartós módon lefogyni sok idő és türelem.
-motiváció: találd meg azt a motivációs forrást, amivel újra és újra fel tudod magadban ébreszteni a lelkesedést, mert az idővel mindig lankadni fog. Nekem ez az életem és az életminőségem volt, a külsőm abszolut nem érdekelt. Szóval nekem a csini ruhák meg a kinézet egyáltalán nem volt motiváló. Az már sokkal inkább, hogy javuljanak a betegségeim, ne fájjon a lábam, a derekam napi szinten stb...
Én 5 éve váltottam életmódot. összesen 106 kilót fogytam 4,5 éven belül, 170-ről 64 kilóra. Ebben volt többször is stagnálás, és a vége felé az utolsó 3 kiló az után ment le, hogy 1 évig 67 kilón ácsorogtam.
- aktivitás apránkénti növelése
- betervezett csalónapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!