Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik nagy súlyt adtak le, 40,...

Akik nagy súlyt adtak le, 40, 50, 60 kilót, hogy tudtatok végig kitartani?

Figyelt kérdés
165cm/116 kg vagyok. 60-65re le szeretnék fogyni. Szinte minden héten elkezdem, de pár nap múlva fel is adom. Nektek hogy sikerült? Egyenes vonalban végigjárni ezt az utat, azaz soha vagy alig volt elbukás, vagy sokszor elbuktatok, de még többször kitartottatok? Mennyit sikerült leadnod mennyi idő alatt?
2023. nov. 18. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell most a 60kg-val foglalkozni. Első lépésben menj le 100 alá. Ünnepeld meg és következő lépésben 80 alá. Az már a hiúságod fogja birizgálni, hogy elérd a társadalmilag vékony állapotot. Nyugalomban. Elkezdened és kitartanod az egészséged miatt kell.
2023. nov. 24. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy az utolsó írja!
2023. nov. 24. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

- átgondoltabb, életszerűbb dièta- életmódváltás, tudatos táplálkozás, új étkezési szokások kialakítása

- nincs tiltólista ( csak szenvedéshez, állandó és fokozódó sóvárgáshoz és előbb utóbb falási rohamokhoz, lelki problémákhoz ( bűntudat, öngyűlölet, érzelmi evés),majd teljes feladáshoz vezet

- kis célok kitűzése

- annak megértése és elfogadása, hogy a fogyásra ne kúraszerű időszakos dologként gondoljunk, hanem élethosszig tartható változtatásokként, illetve hogy ez nem mindenkinek megy gyorsan, és ez nem verseny, + ne legyen megfelelési kényszered. Haladj a saját tempódban, a saját egyéni igényeid szerint. Egészséges, tartós módon lefogyni sok idő és türelem.

-motiváció: találd meg azt a motivációs forrást, amivel újra és újra fel tudod magadban ébreszteni a lelkesedést, mert az idővel mindig lankadni fog. Nekem ez az életem és az életminőségem volt, a külsőm abszolut nem érdekelt. Szóval nekem a csini ruhák meg a kinézet egyáltalán nem volt motiváló. Az már sokkal inkább, hogy javuljanak a betegségeim, ne fájjon a lábam, a derekam napi szinten stb...

Én 5 éve váltottam életmódot. összesen 106 kilót fogytam 4,5 éven belül, 170-ről 64 kilóra. Ebben volt többször is stagnálás, és a vége felé az utolsó 3 kiló az után ment le, hogy 1 évig 67 kilón ácsorogtam.

- aktivitás apránkénti növelése

- betervezett csalónapok

jan. 24. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Hu, utolsó, te nagyon durva vagy! El sem tudod kepzelni, mennyire felnezek rad. Megírod nekem-itt vagy priviben-, hogy hány éves vagy, a nemed, és hogy kellett-e bőrkorrekció? És annyi kérdésem lenne még!
jan. 24. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
14. Aranyos vagy köszi. Kérdezz nyugodtan privátban amit csak szeretnél:)
jan. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!