Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem hat rám semmi motiváció...

Nem hat rám semmi motiváció amitől kitartanék?

Figyelt kérdés
Mindig elhatározom, hogy most már tényleg lekell adni pár fölösleges kilót, de aztán nem bírok ellen állni és borul az egész. Mit tegyek, hogy kitartóbb legyek. Nektek, hogy ütött belétek az a villámcsapás amitől tényleg lefogytatok?
2016. febr. 20. 11:33
 1/5 anonim válasza:
Próbáld meg fokozatosan csökkenteni a "napi adagodat" :). Mert úgy senkinek sem menne, ha csak úgy elhatározná, hogy "na most nem fogok enni semmit, hogy lefogyjak."
2016. febr. 20. 12:08
 2/5 anonim válasza:
állj be a tükör elé alsóneműben és nézegesd magad hogy itt ott milyen "gusztustalan" vagy nyomkod csavargasd a hájas részeket és memorizáld hogy nézel ki és honnan szeretnél lefogyni aztán ha legközelebb enni akarsz megint emlékezz rá hogy nézel ki ha ez se használ ülj le a tükör elé alsóneműben és nézd végig ahogy eszel miközben a tested nézed (ha ez se veszi el a kedved akkor valószínűleg semmisem) meg gondolj arra hogy majd máskor megeheted amikor már vonzó tested lesz az a kaja akkor is megvár majd
2016. febr. 20. 12:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2016. febr. 20. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem konditerembe járni, az adta meg az "alaphangot" hozzá. Sokkal gyorsabb, és a közvetlen közérzetjavulás miatt könnyebb fogyni szerintem.
2016. febr. 20. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem az segített,hogy teljesen megreformáltam az étkezésem ,semmi tészta,liszt,cukros üditő,zacsisleves stb . Amíg kis engedményeket tettem,mindig kudarcba fulladtam,nálam sajna nem müködött a "mértékkel mindenből" ..a kis nasi még több nasit,az egy szelet pizza/kenyér /akármi még több szeletet vonzott.

És,bár kicsit szégyenlem de az utolsó löketet egy férfi adta aki nagyon tetszett akkoriban..már sehol nincs,de végülis hálás vagyok neki,hogy motivált a fogyásban ,hogy tetszeni akartam :)

2016. febr. 29. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!