Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki fogyókúrázna velem?...

Valaki fogyókúrázna velem? Nagyon kéne a motiváció!

Figyelt kérdés
Ha van valaki, aki szintén most kezdett vagy már fogyókúra közben van, akkor az kérem írjon! Én a káposztaleves-diétát csinálom, mert hamar szeretnék szabadulni a kilóimtól.
2016. jan. 13. 14:57
 1/5 anonim válasza:
A káposztalevest inkább felejtsd el! Ha befejezed a duplája fog visszajönni (tapasztalat). Ha fogyni szeretnél akkor inkább figyelj arra hogy mit eszel, és mozogj. Igaz, ez nem 1-2 hét lesz de megéri hidd el. Ha megteheted keress fel egy személyi edzőt.
2016. jan. 13. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Én 13 de szívesen fogyóznék veled

Írj ha gondolod :)

2016. jan. 13. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

A káposztaleveses egy koplalós baromság, nehogy belekezdj! Az izomzatodat bontja leginkább, s miután abbahagyod, a duplája jön vissza csak éppen zsírban!

Ne hamar akarj a feleslegtől megszabadulni, hanem tartósan.

2016. jan. 13. 16:26
 4/5 anonim válasza:

Szia. :)

Én is nemrég álltam neki a fogyókúrának. Ha gondolod motiválhatjuk egymást. 18/L

2016. jan. 13. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok, azt elefeljtettem írni, igen.

Nem jönnek vissza a kilók akkor, ha az ember odafigyel a mértékre. Amúgy sportolok is.

Akik fogykókúráznátok velem! Köszönöm, hogy írtatok, ma van az első napom. :-) Megadom az e-mail címem, ha gondljátok, ott tarthatjuk a kapcsolatot, hogy épp ki hol tart. epyfruzsi@gmail.com

2016. jan. 14. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!