Hogyan lehet 2 nap alatt 3 kg-t hízni?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje nem eszek kenyeret, tésztát nagyon ritkán. De ha 1-2napig többet eszek (általában hétvégén), rögtön 2-3kilóval több vagyok. Aztán kb.1-1.5 hét mire ismét helyre áll a súlyom. Ez hogyan lehetséges?2010. okt. 19. 18:44
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak annyira érthetetlen ez számomra, hogy a súlyomhoz képest elég nagy az a 3kg-os súlyingadozás. 22 éves vagyok, szóval igazán beállhatna már.
De igazad van, ez legyen a legnagyobb problémám az életben.:)
2010. okt. 20. 20:15
12/14 anonim válasza:
22 éves,és egy angyal.Ezzel a jó természettel nem lehetsz más.Hogy hogyan jutottunk el a disznótól az angyalig,azt nem tudom,de nem is lényeges.
A végeredmény önmagáért beszél:
13/14 A kérdező kommentje:
Kedvességed határtalan....
2010. okt. 22. 09:30
14/14 anonim válasza:
Ezzel én is egy az egyben így vagyok. Hétvégén jönnek fel a kilók, hétfőn majdnem lefordulok a mérlegről, pedig tegnap este is 2,5 órát kocogtam a -5 fokban. Én ilyenkor másnap (v. 2 napig) mindig fehérje diétát tartok (pl. 3x T.diéta por v. shake) sok cukrozatlan folyadékot (pl. teát) fogyasztok. Ez segít a súlyt helyreállítani. Sajnos aki így hízik annak mindig szénhidrát és zsírszegényen kellene táplálkoznia, de időnként elszalad a ló velünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!