Hogyan lehet 2 nap alatt 3 kg-t hízni?
Az Optimum Slim.
Én meg nagyon szeretnék pár kilót fölszedni, de évek óta 50 kg körül ingázok +-1-2kg. A 171 centimhez elég kevés.
És ha esetleg valami visszavágáson törnéd a fejed,azt ajánlom gondold át hogy szívózol-e velem,mert én vagyok a kajaszállítód,és ha én nem öntök a vályúdba,akkor felkopik az állad.
Ez nem fenyegetés,csak ígéret.Na csak azért mondom.
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy ne magadból indulj ki.
Mert ha "zabálnék", akkor megértem miért jött fel az a 3 kiló. De nem zabálok!!! Hétköznap sokkal kevesebbet eszek és hétvégén összegyűlik a család, közös ebédek, stb.
Szóval nem kell bunkózni! Örülj, hogy neked nincsenek ilyen problémáid.
Úgyhogy, ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor inkább tartsd meg magadnak a véleményed.
Ez az oldal kulturált, segítőkész embereknek van elvileg fenntartva!
De csak elvileg...
"Hétköznap sokkal kevesebbet eszek és hétvégén összegyűlik a család, közös ebédek, stb."
Mégiscsak az evés a gond.A semmitől nem híznál meg.Próbáld ki egy hétvégén,hogy csak annyit eszel mint hétköznap.Az eredmény nem lesz meglepő.Olyan kérdést tettél fel,amire te is tudod a választ.Az hogy hízásra hajlamos vagy nem gond,ha egyensúlyban tudod tartani.
Elnéző vagy magaddal hétköznap is,és biztos nem mozogsz semmit.Az nem elég hogy kevesebbet eszel,mert annyival nem eszel kevesebbet,hogy lemenjen rólad a hétvégi lesütött hús.
Képzeld el, hogy minden nap mozgok minimum 1 órát!!!
És nem vagyok kövér ezért is érdekel, hogy hogy lehet az,hogy a 166 cm-hez, hogy lehet az hogy pénteken még 53kg vagyok vasárnap már 56! És sztem én hétvégén eszek annyit, mint általában az emberek egy átlagos napon! Szóval nem értem ezt a dolgot! De majd igyekszem a hétvégén "visszafogni" magam! :)
Van egy sokkal egyszerűbb magyarázat: dobd ki a mérleget mert csal.Szerezz be egy digitálisat: [link]
Vannak emberek akik rövid időn belül fel tudnak szedni néhány kilót,akár reggeltől estig főleg profi sportolók.Ezért nem vagy trendkívüli,se különleges,és a rekordok könyvébe se fogsz bekerülni.Ha fiatal vagy,az csak egy újabb ok arra hogy gyorsan reagál a tested.Törődj bele,ennél nagyobb bajod sose legyen,és akkor boldog életed lesz.Pláne úgy hogy a végére bevallottad a gestapo vallatás alatt,hogy nem is vagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!