Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek hogy fogyjak?

Mit egyek hogy fogyjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az elmúlt 1 hónapban 5 x műtöttek, az előzmény röviden, volt egy epekő mütétem laporoszkópos technikával, az sikerült is viszont elfertőződött és ezért kellett ilyen sok műtét, most ott tartok hogy java része a sebnek ami 55 centi szépen be van forrva egy kb 5 centis rész van még ami nyitva van de az is gyógyul szépen.

Na most nagyon ronda a hasam, azt mondta az orvosom hogy ha le tudok fogyi 50 kg ot akkor meg tudják tbre csinálni a hasolasztikát. Ez alatt az idő alatt fogytam már 20 kg ot és ezen kívül kell még az 50 et igen nagyon túlsúlyos voltam vagyok és szeretnél elérni a kitűzött célt hogy szép lehessen a hasam, a műtéteket azért írtam mert egyenlőre korlátozott a mozgás és nem ugrálhatok illetve egyéb mozgás is a sétán kívül egyenlőre nem lehetséges. Ezért keresek olyan ételeket és elkészítési tanácsokat amivel tudok fogyni, de a cukorbetegségem mellett is fogyaszthatom

Nagyon szépen köszönöm az értelmes hozzászólásokat

2023. okt. 26. 08:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérd szakember segítségét ekkora fogyáshoz, úgy hívják obezitológus.

Mert ha mondjuk pajzsmirigytől van az megint bonyolítja a dolgot

2023. okt. 26. 20:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a sok választ, beszéltem a dietetikusommal összeállítottunk egy minta étrendet és elég szépek a heti eredmények.
2023. nov. 12. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!