54kg vagyok hogy fogyjak le 45re mennyit egyek?
Majd most tartcsd a nagyböjtöt.Furcsa,de 5-10 kilót fogyhatsz ,ha szigorúan tartod.
Lényeg:
1.3 szor ehetsz egy nap,de csak egyszer lakhatsz jól(olyan ételt egyél ami nem laktató)
2.nem ehetel húst(kivéve halat),és más állati eredetű ételt,pl.tojás,zsír,margarin zsem,ugyan is zsír van benne,helyette inkább teavajat ajánlok,ami 100% tej.(helyette ehetsz pl.fish end chipset ,hal krumplival az angolok kedvence,vagy egy kis darab kalács,(nem sok,mert laktató!)kakaóval.És gondolj a vegákra,ők is kibirják.)
Tudom magamról hogy nehéz tartani hogy nem ehettem nasit,húst,nem lakhattam úgy ,reggelire és vacsorára csak néhány falatot ettem.De viszont ezért ebédre meg telezabáltam magam.1-2 hét és a testem mégis hozzászokott.Húsvétkor vissza kellet szoknom rendesen.Nem azért mondom ezeket hogy kibeszéljem magam,hanem hogy mik lehetnek a a ,,tünetek,,.
Végül is ezek a papok csak jól feltalálták magukat.A karácsonykor feljött plusz kilókat ilyenkor dolgoszták le.
Hová a retekbe akarsz a semmiből fogyni?
163cm 17éves lany privát üzenete szerint!
De ostoba vagy 7es..
"nem ehetel húst(kivéve halat),és más állati eredetű ételt,pl.tojás,zsír,margarin zsem,ugyan is zsír van benne,helyette inkább teavajat ajánlok,ami 100% tej."
A tej nem állati erederű ostoba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!