Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik nem kaloria szamolgatos...

Akik nem kaloria szamolgatos dietaval fogytak, azokat mi motivalt, vagy hogyan ertek el a celjukat. Miben gondolkodtak? Vagy valaki Jelenleg is Nem kaloria szamolgatos dieteval probalkozik?

Figyelt kérdés

Ezt csak azert mondom...Mert mar elegem van hogy barmi a kezembe akad egybol megforditom...Lehetne ennek egyszerubbb EMBERIBB TERMESZETESEBB...MODSZERE FELFOGASA IS...MERT MAR ELEGEM VAN A KALORIA SZMAOLGATOS DOLGOKBOL....

Arrol nem is beszelve hogy, egeszseges kajakra orokke nem telik....Mint pl Mindig csak hal csirke salatak gyumoclsok joghurtok...Mert nem en fozom otthon en is csak egy kamasz vagyok otthon 14 eves, es a tobbiek a fiuk -.-" nem fognak karfiolt enni ebedre...nekem is azt kell ennem amit foznek...de igy...szinte semmihez sem nyulhatok otthon...:S

2010. okt. 19. 01:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazad van. Nem lehet egyszerre etkezni es szamolgatni, mivel igy az ember nem fog jol lakni, csak kiborulni idegileg,

nem beszelve arrol, hogy amiket ajanlanak az elter attol, amit Anyukad tesz eled az asztalra.

Amikor azt hallod,hogy etkezz egeszsegesen, az azt jelenti, hogy ne egyel tartositott elelmiszereket, illetve italokat.

Tehat nem konzervbol fogjatok elkesziteni a fozeleket, hanem a fagyasztott zoldsegbol, vagy a frissbol.

Nalunk pl. egy ebedre van zoldseg leves, porkolt vagy sult csirke, hal, nagyon ritkan hus, mivel nem szeretik.

Tehat a csirke, hal melle vagy parolt rizs es salata, vagy hejaban sult burgonya a sulthoz, vagy burgonya pure, de nem teszek bele tejfolt pl.

Pl. a fozelekhez lehet sima tukortojast is enni, es hus nelkul fogyasztani es kenyer nelkul.

Amikor sult hus az ebed, akkor egyel melle kaposzta salatat, paradicsom salatat stb.

Meg lehet tanulni igy egeszsegesen etkezni, mivel az En gyermekeim sem hiztak el ezek mellett az etelek mellett, viszont egeszsegesek.

Te meg fejlodesben vagy es Neked szukseged van arra, hogy valtozatosan es egeszsegesen etkezzel, mivel a szervezetednek szuksege van a vitaminokra, az asvanyokra es a zsirra is ahhoz, hogy normalisan es termeszetesen fejlodjon, es ne kezdjen el a hajad ritkulni, vagy mint ezen a forumon is olvashatod, hogy mennyi Veled egykoru ker segitseget, mivel eleg ijeszto tuneteik vannak mar ilyen fiatalon, de ez mind annak a jele, hogy nem etkeznek helyesen.

Egyel nyugodtan, a karfiol sem fog hizlalni, de nagyon fontos az, hogy rendszeresen mozogj, mivel az iskolaba ulsz, utazas kozben is ulsz, aztan mar otthon is ezt fogod tenni es ez az, ami aztan hizlalni fog.

Tehat valami mozgas format kezdjel el, de ez rendszeres legyen es napi 1 ora.

2010. okt. 19. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Valóban nem egyszerű a helyzeted... Először, 14 évesen még nagyon nem kéne fogyóznod, ráérsz majd egy-két év múlva - modjam, hogy ha most vonod meg magadtól az anyagot, deszka maradsz, és egy fiú se fog rád nézni, vagy tudod anélkül is?

Megoldás lehetne, hogy ugyanúgy megeszed tudom is én a lecsót, pörköltet, akármit, csak épp kevesebbet, és pl este 6 után már vagy csak kefírt, gyümölcsöt, vagy semmit. Én ilyesmi módszerrel dobtam le 10 kg-t egy nyár alatt, de ez volt 18 évesen.

2010. okt. 19. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
rosszul közelíted meg a dolgot. Mozogni kell , napi egy óra intenzív sport és mindenből ehetsz mértékkel. én sosem számoltam a kalóriát és úgy fogytam 12 kilót hogy naponta egy órát edzettem és ettem mindenből keveset. mondjuk vacsorára kicsit jobban visszafogtam magam, de ha krumpistészta volt akkor abból is ettem egy kicsit.
2010. okt. 19. 11:28
 4/5 Krisz85 ***** válasza:
úgy látszik még nem vagy azon a szinten (egzisztenciálisan), hogy magadra főzz, ezért sok mindent nem tehetsz, csupán egyet, rábeszéled a tesóidat hogy gyúrjanak, akkor aztán rájönnek hogy csirkét kell enni rizzsel, komolyabban rászoknak a kajálásra, és Te is eheted azt amit ők, csak nem akkora mennyiségben, sőt még edzhetsz is velük
2010. okt. 19. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt eszek, ami épp eszembe jut, annyi, hogy este nem zabálok és mozgok sokat. Ennyi nekem épp elég jól is nézek ki.
2010. okt. 19. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!