Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzős, ovutesztes, számolg...

Hőmérőzős, ovutesztes, számolgatós, teázós leendő kismamák? Valaki ilyen?

Figyelt kérdés
Mikor kezdtétek mindezt és miért?Mi az átlag életkor? Szeretnék erről egy tanulmányt írni,köszi a segítséget.
2010. márc. 12. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Fél éven kersztül mindent amit lehetséges(az én részemről)kipróbáltunk a párommmal:

-hőmérőzés percre pontosan

-teázás

-ovuteszt

-különböző pózok

-vitaminok

-jaaaj,ne soroljam...orvos...áááá!!!!

Szóval görcsöltem a témán:(Nem jött a baba.

Gondoltam ennek véget vetek.Tereltem a figyelmem,új dolgokat csináltam,fel sem jött itton a baba téma.

Már az utóbbi ciklusba nem is tudtam mikor volt pé-m,csak mondom:Már meg kellene jönnie...Nem jött meg,sikerült egy pozi terhestesztet produkálni(spermavizsgálat,laparoszkópia,stb...előtt!!!:)

Már 2 napja tudom,hogy kismama vagyok!És nagyon boldog!!!

Sok sikert a tanulmány írásodhoz!

2010. márc. 12. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
3 terhessegem vetelessel vegzodott, egyik sem volt tudatos, csak ugy gondoltuk hogy jon amikor jon. Az utolso utan mar tudatosak voltunk, elhataroztuk hogy nem adjuk fel. Azota homerozok, iszom a teat. Ez a 3. honap, eddig semmi. :( Beparaztam hogy nem fog sikerulni, azert gorcsoltunk ra. Valoszinuleg nem kene...
2010. márc. 12. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked,szép babavárást és köszönöm a válaszokat.:D
2010. márc. 12. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Fél év sikertelenség után hőmérőzés, majd ovuteszt. 6 orvost fogyasztottam el, majd az utolsó segítségével (closty és bromocriptin gyógyszerek) estem teherbe 1 év után. Most 8 hónapos a kisfiam.
2010. márc. 13. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én inkább csak számolgatós vagyok,mert még csak most tartunk a próbálkozás elején (1 hónap,sajnos megjött),DE tudom,hogy mindent megtennék,ha nem jönne a baba,már most azon gondolkodom,hogy veszek ouvtesztet!
2010. márc. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!