Lokális zsírégetés létezik?
Sajnos ahogy én is öregszem már (24 éves vagyok) a hasamon egy kisebb zsír keletkezett, amit már meg tudok fogni kézzel. Úgy tűnik a hasam egész nap mint ha most ettem volna, mint hogyha két hónapos terhes lennék..
Férfi vagyok, minden részemnel meg vagyok elégedve, csak a hasamon zavar ez a puffadás szerű zsír. Hasi Zsírpárna, terhes has, sör has, ki minek hívja.
Járok kondiba, így a többi testrészemmel teljesen meg vagyok elégedve, ez valami átok.
Mit tegyek? Ez nem lehet rajtam, még időben elkell tüntetni!
Ez a videó hasznos lehet?
Minden tanács számít!
Fontos csak lokális zsírégetést szeretnék mást nem, mert a fenekemet nem akarom elveszíteni!
Köszönöm szépen!
Mindenképp el kell, hogy tüntessem a hasamon ezeket a párnákat, vagy miez. Mert nem fogok elkelni a piacon.
Szóval célzott has gyakorlatokat szeretnék kapni, ami arra jó, hogy eltüntesse leginkább a hasamról a zsírt.
Csak a hasamon van a probléma azt kell eltüntetni.
Írt nekem itt az oldalon privátba egy orvos, azt írta, hogy tud segíteni 400000 Ft az ára.
"Csak a hasamon van a probléma azt kell eltüntetni"
Kalóriadeficit vagy műtét, hasgyakorlat itt nem játszik.
"Írt nekem itt az oldalon privátba egy orvos, azt írta, hogy tud segíteni 400000 Ft"
A moderátorok nem tolerálják a hirdetéseket az oldalon, pláne nem ebben a kategóriában vagy privát üzenetben. Pláne, hogy itt orvosi kezelésről van szó.
Lángszóróval megoldható. Vagy zsírleszívó műtéttel.
A fenekedet azzal tudod megőrizni, hogy edzel rá. Nem zsírpárnáknak kellene rajta lenni, hanem izomnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!