Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mást is zavar, hogy le kell...

Mást is zavar, hogy le kell cserélnie a ruhatárát fogyás után?

Figyelt kérdés
Én még nem sokat fogytam, de a nadrágom folyton le akar esni, mert kisebb lett a hasam. Még az övet sem tudom kisebbre venni, mert.

2023. okt. 9. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két évről el vannak rakva a kisebb ruháim, szóval ha fogyok, akkor ott lesznek. Inkább az zavar, hogy vannak kedvenc, különleges darabjaim, amit majd sajnálok, ha már nem fogok tudni hordani, de ennyi baj legyen.
2023. okt. 10. 08:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon rossz, mert az a típus vagyok, akinek van pár kedvenc ruhadarabja, és azokat váltogatja kb addig, amíg szét nem esnek. Szomorú leszek, ha arra kerül a sor, hogy meg kell válnom a kedvenc ruháimtól :( De mint mondani szokás, valamit valamiért. Még mindig inkább egy ruhatár csere, minthogy kövér maradjak.
2023. okt. 10. 11:04
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell az egészet lecserélni. Alapfokú varrástudás elegendő ahhoz, hogy bevegyél a legtöbb ruhádból. Kis gyakorlással bele lehet jönni. Ha veszel egy varrógépet, gazdaságosabb, mint egy egész ruhatárat újravenni.
2023. okt. 10. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal kevésbé zavaró, mint szembesülni a ténnyel, hogy a legnagyobb gyártók egyszerűen nem gyártanak a méretedben semmit… így aztán extrasize boltban kell venned nem azt ami tetszik, hanem ami éppen rádjön
2023. okt. 10. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A régieket add el, elgalább valamennyi visszajön anyagilag.
2023. okt. 10. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
Ez ezzel jár. Még mindig jobb, mint 2 számmal nagyobbra cserélni 😁
2023. okt. 10. 14:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pont a fordítottja, mert csúnyán lefogytam egy diétahiba és betegség után.

Most azon vagyok, hogy az xs-ből végre hordhassak legalább egy s-es méretet, és a 36-os nadrág ne essen le rólam. :(

2023. okt. 10. 15:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!