Mást is zavar, hogy le kell cserélnie a ruhatárát fogyás után?
Figyelt kérdés
Én még nem sokat fogytam, de a nadrágom folyton le akar esni, mert kisebb lett a hasam. Még az övet sem tudom kisebbre venni, mert.2023. okt. 9. 14:55
1/17 anonim válasza:
Sokkal kevésbé zavaró, mint nem beléjük férni!
2/17 anonim válasza:
Bár ott tartanék hogy lecseréljem, de 13 kiló fogyás után is még mindig a régieket hordom és nem esnek le rólam...
4/17 anonim válasza:
Én simán beljebb vettem a ruháimat. Azért is praktikus, mert ha visszahízol, egyszerűen kiengeded őket. Ha olyan sokat fogyok, akkor vettem volna újakat.
5/17 anonim válasza:
Engem anno sokkal jobban zavart a felesleg..
6/17 anonim válasza:
Én alapból örülök neki, csak nem mindig telik mindenből azonnal újra.
7/17 anonim válasza:
csak az zavar, hogy vennem kell egy új farmert. manapság csak a kilyuggatott szarok vannak, vagy ótvar virágmintásak, vagy 20 ezer ft-ba kerülnek, egyik sem opció.
8/17 anonim válasza:
Engem pont motivál, nagyon jó érzés volt M-es melegítőt venni XL-es helyett. :)
9/17 anonim válasza:
Az övekre könnyedén lehet új jukakakat csinálni, de én például sikernek könyvelem el és legszívesebben partit tartanék minden alkalommal, ha ilyen felmerül.
10/17 anonim válasza:
Vettem egy hózentrógert.
Egyáltalán nem látszódik, ha viselem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!