Sokkal kevesebbet eszem,nem is tudok enni,mint a családtagjaim, mégse fogyok, miért?
Valamiért már évek óta nincs igazán étvágyam, alig eszem "főételt", mégse vagyok vékony,és kb. egyáltalán nem tudok fogyni.
Egy átlagos napom étkezés szempontból:
Reggeli: 1 kis tál granola (cukormentes), 1 bögre növényi tej
Ebéd: 4 db korpovit keksz/ háztartási keksz, alma/paradicsom, 2 sajt szelet
Vacsi: 1 tál leves, sajttal, zöldséggel
Nasi: 1 gombóc fagyi néha/ 1 sor csoki
Mindenki más körülöttem sokkal többet eszik, ebédre is főételt, vacsorára se csak levest és nem híznak. Én amúgy nem is kívánom,de ha mégis eszem,akkor hízok, viszont ilyen kb. "nulla" kajával meg nem fogyok, és,ha még ezt is csökkentem,akkor se indul be a fogyás.
Amúgy 26 éves, 52kg 158 cm lány vagyok.
Előre is köszi a tippeket,hogy ez mitől lehet, mit változtassak, esetleg keressek e fel orvost,vagy az felesleges
Köszi!
10-es
Le.
Jó utat kívánok hozzá!
Szia, Irod hogy 158 cm magas vagy, es hogy 52 kilo a testsulyod.
A beerkezett valaszok alapjan vsz Te is latod, hogy ezt a ket szam kombinaciojat az atlagos magyar idealisnak tekinti. Ezert van az, hogy jo paran olyanokat is vagnak Hozzad, hogy psziches vagy (azaz kis mertekben elmebeteg vagy), ha ezen valtoztatni kivansz.
Azonban - a magyar kozvelemennyel ellentetben - en abban hiszek hogy 1) mindenen lehet valtoztatni, 2) mindenen lehet javitani, 3) mindig is lehetseges es megengedett hogy csokkentse az ember a testsulyat. Es 4) mindig is van es lesz egy olyan megoldas, ami egy jobb megoldas lesz Szamodra.
Valaki azt irta hogy probald meg a sulyemelest. Na, jo szerencset. Ja, mintha pont az lenne az a modszer, ami sikeresen leadna 4 kilot. Az a sajat tapasztalatom, hogy az nem fog segiteni annak a 4 kilonak a leadasaban. Azonan, sok idot fogsz azzal elpazarolni, de artani nem fog, es remelhetoleg tanulni fogsz majd az aziranyu sajat tapasztalatodbol.
Irod, hogy ha mmas nem megy, akkor kiderited, hogy mit tanacsolnak az orvosok. Es miert gondolod azt, hogy az orvosok ertenek az etelekhez, a taplalkozashoz, es a sulyleadas legjobb modszerehez, amikor nem tanitjak azt az orvosi egyetemen? Azaz, sajnos, ok se fognak tudnak majd segiteni. Azonban sok idot fogsz majd az orvosokkal elpazarolni. De, vegul is, miutan sok-sok idot elpazaroltal majd az orvosokra, vsz tanulni fogsz majd az aziranyu sajat tapasztalatodbol.
Irod, hogy 4 kilot szeretnel leadni. Hat, az nagyon is lehetseges. 4 kilot nagyon konnyu leadni. Felteve, ha tudod, hogy mi annak a modszere. Azaz, csak tudni kell annak a modszeret. Olvasd el a fenti 13 valaszt... es latni fogod hogy senki se tudja annak a modszeret.
Nekem nagyon konnyu, mert EN tudom, hogy mi annak a modszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!