Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kell állandóan beszóloga...

Miért kell állandóan beszólogatni a családtagjaimnak? Ez mire jó?

Figyelt kérdés

Elkezdtem fogyókúrázni egészségesen,sportolok is persze.

3 hét alatt lement 3-4 kg.

163 cm vagy 60 kg így.

Még mindig van rajtam 8-10 kg felesleg és azt szeretném is leadni,hogy jobban érezzem magam a bőrömben.

Minden nap azt kell hallgatnom,hogy túlzásba esek már,hagyjam abba.

Még a felénél se tartok miért kell negatív,nem építő jellegű kritikákat kapnom nekem minden egyes nap?

Eddig az volt,hogy dagadt vagyok meg ronda.Nehogy jobban nézzek ki esetleg náluk? Állandóan zabálnak,minden gondolatuk csak az evésen jár.

2012. jún. 23. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó. Mi a kérdés?
2012. jún. 23. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Ja bocs,az,hogy hogyan tudnám velük megértetni,hogy fejezzék be ezt a viselkedést?

Jó lenne ,ha hagynának fogyózni.Anyának is valahogy meg kellene mondani,hogy egészségesebben kellene élnünk,mert rajtuk is van rendesen felesleg és nem fogják fel csak panaszkodnak.Engem ez nagyon hátráltat.

2012. jún. 23. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy meg tudod velük értetni, én is ezt hallgatom néha a mai napig, és hallgattam sokáig napi rendszerességgel.

A környezetnek elég furcsa szerintem, mikor látják, hogy valaki elkezdett fogyni.

2012. jún. 23. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:

:/

De miért nem lehet ennek örülni?

Normális esetben örülni kellene,nem egyből betegesnek nevezni a másikat.

2012. jún. 23. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy valaki feltekeny lesz rad (baratno, csaladtag) lazjak a sikert de nem ertik, ok hiaba akarnak fogyni, ha eszik a sutit, kakaoscsigat vagy szalonnat. Irigyek a kitartasodra, mert pl. Sokan feladjak a fogyit 1-2 nap vagy 1 het utan. Nincs akaraterejuk vagy rosszul fogyiznak.

A megoldas: nem lehet veluk megertetni. Ne torodj veluk. Ha nagyon zavar (es kicsit pimasz vagy:D) vissza is szolhatsz. De szerintem ne torodj veluk, ha latjak rajtad h elszant vagy ugysrm tehetnek semmit. Erre ugyelj: ha nem akarsz ne egyel sutit olyasmit amit nem kivansz csak ha valoban akarod! Tapasztalat: az emberek sokszor probaljak direkt elrontani mas fogyijat... "na vegyel egy kis sutit" es direkt rad tukmaljak.

Sose mutasd gyengenek magad ne sirj mert a vegen te fogsz nyerni es majd mosolYogsz nevetsz rajtuk mert a vegen te leszel vekony es elegedett, boldog!

2012. jún. 23. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja es gratulalok a fogyihoz, es a kitartasodhoz! Legy eros! Sokszor ez lelkiekben is nehez. Igy tovabb!
2012. jún. 23. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Sokat segített ez a válasz.

Tényleg az a rossz,hogy állandóan sütikkel meg zsíros,egészségtelen kajákkal etetnének és ha mondom,hogy nem kérek,akkor meg túlzásba viszem a fogyókúrát.

10 kg felesleggel még minden vagyok csak éppen sovány nem és tényleg nagyon szeretnék ezen változtatni,hogy végre elégedett legyek magammal.

Nem szólok vissza szerintem,de nem eszem meg ezeket az ételeket.Abba úgysem szólhatnak bele,hogy mit és mennyit egyek,mert belém tömni úgyse tudják. Sportolni(futni,tornázni) ugyanúgy eljárok.

A kedvemet rendesen el lehet venni ilyen beszólásokkal.Kár,hogy pont a rokonok,ismerősök nem támogatnak,nehéz összeszedni az ember kitartását akaraterejét ,hogy 35 fokos melegben is elmenjen futni.

2012. jún. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!