Miért látszik meg ilyen könnyen a mérlegen, ha sokat ettem, és miért fogyok nehezen?
Ha egy hétig deficitben vagyok, még akkor sem nagyon csökken a súlyom, ha nagy a deficit (és nem, nincs raktározó üzemmód). Kell kb egy hónap a 3 kilós fogyáshoz, ami amúgy kb semmi, ettől se vékonyabb nem leszek, se a ruháimat nem kell kisebbre cserélni. Hosszú folyamat. Na de ha csak egyszer több kcalt eszem, akkor másnap 60-100 dekával többet mutat a mérleg. Vagy volt hogy keretén belül ettem viszont aznap csak gyorsétteremben, 3 napig több volt a súlyom, majd hirtelen lement egy kg, mert gondolom fogytam, csak ez nem látszott a mérlegen.
Azért vagyok most dühös, mert végre 6ossal kezdődött a súlyom tegnap, 69.5 voltam, ennyi nem voltam 3 éve. De szülinapon voltam, úgyhogy most kivételesen megszegtem a "diétát" és ettem ittam mindenből, szerintem 3000 kcal lehetett, alapból 1400-1500 körül eszem. Na reggel, ráadásul nagy wc után voltam 70.1. És feltételezem hiába térek vissza, 70 leszek még pár napig...
Lehet, hogy nagyon kevés szénhidrátot eszel, amikor fogyni próbálsz.
Meg akkor amúgy sincs nagyobb mennyiségű étel a gyomrodban.
Egyébként 1-3 kiló ingadozás teljesen normális.
3 kiló konkrét fogyás 1 hónap alatt pedig a te súlyodból elég sok, persze, hogy kell ennyi idő.
Feltetelezem no vagy aki osszeolvasott minden baromsagot a femina.hu meg hasonlo helyekrol es szorgalman tart meregtelenito meg viznapokat.
Eloszor is a sulyod 2,5 kilot siman ingadozik ami a merleg amit hasznalsz feltetelezem valami 4ks szar ami szinten pontatlan es siman teved 0.5-1 kilokat
Szoval a meresi hibahatar siman lehet 2-3 kilo
Masodszor attol h a sulyod nem valtozik sot no fogyhatsz pelda csokken a testzsirszazalekod de vizet kot meg a szervezeted vagy telnek a glikogenraktarak az izmaidban
Ha pontos eredmenyt akarsz a fogyasodrol akkor a merleget engedd el
A testzsirszazalekodat merd annal nincs pontosabb indikatora a fogyasnak
Nő vagyok de nem hülye, asszem 16 évesen olvastam utoljára Feminat :D A mérleg valóban olcsó, nem tudom, nem én vettem, amúgy igazán kedvesen tudsz fogalmazni kettes :D
A túl sok szénhidrát lehet a ludas, mert tényleg többet ettem abból
A kérdésedben benne volt a válasz. A legfontosabb mondatod ez volt: ettől a ruháimat nem kell lecserélni. Na itt a titok. A mérleget dobd ki és figyeld a ruháidat. Főleg a nadrágot.
Azt hiszem több segítség nem kell.
De ha mégis, itt az apró betű:
Ha lötyög, fogytál, ha feszesebb, híztál.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!