Ki mennyit tudott lefogyni?
Nekem az utóbbi 2 évben sikerült: 60kg-t lefogynom.
Az érdekelne, hogy reális-e a fogyásom vagy kevés/átlagos stb.. kellene-e ettől gyorsabban? Szóval kinek hány kg és mennyi idő alatt ment le?
3 hónap alatt 10 kilót.
Nagyon büszke lehetsz a kitartásodért és az elért fogyásért!!
Gratula!!!!
Attól is függ mennyiből. Nekem kb 2 ev alatt sikerult 31 kilot. Voltak benne fel eves stagnalasok meg gyorsabb periodusok
4 hónap alatt 8 kilót.
Az étrendem ugyan az, viszont edzek saját testsúllyal naponta 1,5 órát.(fekvőtámasz, tolódzkodás, felülés, húzódzkodás, egyéb kardió)
Három év alatt 135-ről 45-re.
Én sajnos kicsit túlzásba vittem.
Most próbálok visszatérni a "helyes útra" étkezés terén.
Gratulálok!
Én most tartok -20 kg-nál (96 kg -> 76 kg) fél év alatt, még szeretnék egy 10-est leadni.
-106kiló a teljes fogyásom. 170ről->64kg lettem.
3 év, majd egy év szünet után még 3 hónap alatt -3kg. Így Már jól érzem magam, nem szeretnék többet fogyni, csak tartani az elért eredmènyt.
2013-2014között 50kg… aztán elveszítettem a motiváltságom, mert nem magamért csináltam, ezért vissza is jött…
Majd most 2022 02. 14.-ma 62kg
De lassan elkezdek tömeget növelni edzés mellé.
Gratulálok! :-)
Én gyerekkoromban alacsony 96 kilós golyó voltam. Sajnos sok betegség mellett nem mozogtam, nem szerettük egymást a gyerekekkel, és egy betiltott gyógyszer pedig még bélpuffadást is okozott. Tinikoromban elkezdtem fogyni egyszerre az alakom változásával és lelki okokból is. 76 kilóra fogytam le, de később huszonévesen és munkanélküliként eltunyultam chips-film-anime kombó közben. Visszaszaladt 10 kiló, tehát 86 kiló lettem és elkezdődött túrázások közben is tartotta ez magát k.b. 2011-től idáig. Csak az elmúlt 2 évben tértem át rostdús étrendre, ami most nyáron fejtett ki nagyon gyors hatást. 2 hónap alatt - konkrétan látványos eredménnyel - 72-74 közé fogytam és az elmúlt héten pedig már csak 69 kiló voltam. Egyébként 173 centi vagyok, tehát konkrétan eléggé vékonyka lettem. De a rostdús étrendemben - fehér liszten kívül - igazából semmi korábbi nem vontam el magamtól. Ugyanúgy eszek például sültkrumplit és sajtos tésztát. De a sok hüvelyestől, a barna liszttől, és a sok rozskenyértől csökkent az éhségem. Nagyon ritkán nasizok, a chips-ezés megszűnt. Közben rendszeresen túrázok.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!