Ez a lány hogy tudott ilyen durván lefogyni?
Figyelt kérdés
Hol vannak a csontjai? :O2013. nov. 7. 20:00
2/7 anonim válasza:
Hát szerintem egy szép nagy blokk izmot is ladhatott, és vagy 20 évet öregedett..:D
A csontozata meg úgy tűnik alapból nem volt vastag.
3/7 anonim válasza:
hát, szerintem diétával...sokkal rosszabbra számítottam egyébként, azt hittem, lesz itt egy százkilós, aki lefogyott.
4/7 anonim válasza:
Ezt már én is megtaláltam, asszem azt írta, hogy átváltott vegetáriánus étrendre, semmi panír, semmi sült krumpli stb.
5/7 anonim válasza:
Úgy, hogy nem ugyanaz a személy van a két képen? Ekkora különbséget a bőr is megsínylene, de itt semmi nyoma nincs ennek. Az első képen lévő lánynak erősebbek, szélesebbek a csontjai is, a másodiknak meg olyan csontozata van, mint egy kismadárnak.
6/7 anonim válasza:
hol vannak a csontjai? én csak azt látom..
7/7 anonim válasza:
ez ugyanaz a csaj es latszik az elso kepen is hogy vekony csontozatu nulla izommal csak a zsirt kellett ledobnia szerencsejere jo alkata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!