Christian Bale hogyan tudott úgy lefogyni úgy kb.29 kg-ot, hogy nem nyúlt meg a bőre?
Figyelt kérdés
Ugye a gépész című filmre fogyott le 2004-ben, 29-30 évesen, kb. 84-kg-ról 45 kg-ra, (183 cm magas).
A híressé vált napi 1 alma, 1 kávé és egy halkonzerven kívül nem evett semmit + cigizett.
Állítása szerint semmilyen orvosi felügyelet alatt nem állt.
Hogyan lehet, hogy mégsem nyúlt ki a bőre?
Azért mert előtte izmos volt nem pedig hájas?
Vagy mi a titok?
2019. jún. 22. 00:19
1/12 anonim válasza:
Genetika fokent, meg ferfiak szerencsesebbek ilyen szempontbol, tobb a kollagen a borukben. A baratom kb 50 kilot fogyott le 8 honap alatt (120rol 70re kb) es nincs kinyult bore.
2/12 A kérdező kommentje:
Az komoly, gratulálok neki, külön öröm, hogy jó a genetikája és nem nyúlt meg :)
2019. jún. 22. 01:30
3/12 anonim válasza:
Én majdnem 50 kgt fogtam 10 hónap alatt e smem nyúlt ki a bőröm egészséges életmód+torna segítségével.
33 L
4/12 anonim válasza:
Most látom, h elírtam, nem nyúlt ki a bőröm
6/12 A kérdező kommentje:
#5-ös, hogy érted? Lefogyott 45 kg-ra és teljesen normális, feszes volt a bőre, tehát, hogy később mi történt vele nem releváns vagy hogy érted?
2019. jún. 22. 13:31
7/12 anonim válasza:
Nem híztam vissza, tartom a súlyom azóta is, 3 éve. Sok múlik a genetikatol is és attól, h ki hány éves.
9/12 A kérdező kommentje:
#8-as, mi 39???
Ha az életkorára gondolsz gondolkozzál már, 1974-ben született, a filmet 2004-ben forgatták...
Na akkor hány évesen volt drasztikus fogyása?!
2019. jún. 22. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!