Hogyan lehet lefogyni generalizált szorongás és pánik betegség mellett? Hogyan lehet nem enni ha szorongok?
Persze, hogy kértem. A pszichiáter junius 6-án tud fogadni, a pszichológus eléggé húzta a száját, de végül junius közepére ő is adott időpontot.
Heti 5 alkalommal sport? Jó vicc. Látom nem szorongtal még, ez annyira kimerít, hogy kb ilyenkor már esnék össze a fáradságtól, de nem lehet, mert gyakorlatilag egyedül vagyok 2 gyerekemmel.
Szívesen sportolnék, ha lenne rá erőm és segítségem aki 1 órát el lenne a kicsivel. Éjszakánként 3x kelek hozzá, nem tudja még átaludni az éjszakát. Férjem 12 órát dolgozik. Nincs 5 napom egy héten sportra. Ha lenne előbb aludnék. Én 1996 óta szorongok. De csak pár hónapja vált kezelhetetlenné. Tudom mitől az okot megszüntettem, de nem múlt el.
Azért húzta a száját mert nem akart vállalni.
Mért nem akart vállalni? Tb-s vagy magán?
Valószínűleg mégse szűnt meg minden ok. Szülés utáni depresszió? Jó lenne, ha a férjed többet lenne otthon és nem lennél magadra hagyva. A gyereknevelés páros műfaj. Mi volt az az ok, amit megszüntettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!