Generalizált szorongásra miért jobb az antidepresszáns, mint az alkalomszerű nyugtató pl. Frontin bevétele?
Nem fog változni a személyiséged!
20 éve szedem az antidepresszánst, nem változtam semmit, ugyanolyan érzékeny vagyok, mint korábban.
Zombi sem lettem, és a környezetem szerint is olyan vagyok, mint a gyógyszer előtt.
Szendire ráférne pár alapos pánikroham, aztán akkor felhagyna a hülyeségeivel.
Az AD egyenletesen hat, a hatás folyamatos, nem löketszerű, mint a nyugtatóknál. Nem üt le, lehet mellette alkoholt inni. Ha sikerül eltalálni a megfelelőt tényleg folyamatos 99%-os lehet az ember mellette.
Ahogy irod, egyenfuggo. Ne higyj azoknak, akik itt azt irjak nem leszel erzelmi tompult agyhalott csak mert ők nem lettek azok! Az emberek eleg kulonbozoek genetikailag (is)!
Vannak, akiknek az antidepresszansok azonnali maradando karododast okoznak. Erzelmek eltorlese, szellemi leepules, maradando kemiai kasztracio (PSSD), testi erzestelenseg, frontalis lebeny szindroma, az erzelmek hianya miatti vegleges kiegettseg, munkakeptelenseg, motivaciok elvesztese, kronikus faradtsag szindroma, neurotoxicitas (toxikus agyi-idegrendszeri karosodas). Velem ez tortent, sok ezer masik emberrel is.
Ezeket kockaztatod, es sok 100 egyeb maradando egeszsegkarosodast. Vagy bekovetkezik, vagy nem, te tudod hogy ilyen aron neked ez megeri-e. En biztos hogy ilyen kuruzslo kozelebe nem megyek, ha tisztaban vagyok mindezzel mar annak idejen. Angol nyelven keress ra mar rengeteg informacio/tanulmany elerheto.
Utolsó válaszoló: több száz emberrel beszéltem, akik antidepresszánst szednek, ilyen probléma senkinél nem fordult elő.
Nem is lehet igazából, mert a gyógyszergyárakat rég beperelték volna ilyen mellékhatások miatt.
Még a legritkább mellékhatást is kötelező feltüntetni a betegtájékoztatón!
Ennyi és ilyen súlyos mellékhatása még a kemoterápiás szereknek sincs, ez is tapasztalat.
Pedig azok igazi mérgek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!