Hol írnak fel nyugtatót/antidepresszánst? A Pszichiátrián? Ez hogy működik?
Én sem vagyok gyógyszerpárti. Vannak természetes hatóanyagú készítmények, azokhoz nem lehet hozzászokni, nem alakítanak ki függőséget, és nem terhelik a májat sem.
Szóval először inkább ezekkel próbálkozz. Igyál citromfűteát, és/vagy levendulateát, párologtass levendula illóolajat a szobádban, patikában pedig tudsz venni gyógynövényes bogyókat, kisezer féle van.
Ezek mellett kezdj el sportolni valamit, legalább hetente háromszor. És tanulj meditációs/stresszkezelési technikákat, még a neten is vannak, nem kell tanfolyamokra járnod.
Plusz tényleg kezdd el rendbehozni az életedet.
Egyébként ha minden kötél szakad, egy sima nyugtatót a házi orvosod is fel tud írni; és nem is csak Frontin meg Xanax létezik a világon, amiket írtál, hanem pl. a Grandaxin, ami gyengébb valamivel, de elvileg nem alakít ki függőséget.
3, az utolsó bekezdésemet is olvastad? :P
Nem mellesleg szuicid hajlam (vagy öngy. kísérlet) esetén édeskevés a nyugtató is önmagában.
De szerintem a kérdezőnek nem ez a problémája.
Nem látok a fejébe. És szoktam olvasni, ne aggódj. És nem csak a betűket, hanem "a sorok között is", stílus, szóhasználat, összeszedettség, nomeg kulcsszavak.
Egyébként az öngyi figyelemfelhívások, "segélykérések" nagyon nagy többsége explicit szokott lenni.
Ettől persze még tévedhetek. Ezért is írtam oda jelen esetben, hogy "szerintem".
#1: Köszönöm a kérdésemre adott válaszod. :)
Szerencsére nem láttam a törölt válaszokat. Meg merjem kérdezni, hogy miket írtak, vagy inkább hagyjam?
Szóval ha beismerem, hogy vannak öngyilkos hajlamaim, akkor azt fogjátok hinni, hogy nem is igaz, csak "figyelemfelhívás"? Ha meg nem írnám le, akkor megint ott tartanánk, hogy ne akarjak gyógyszereket szedni. Pedig tényleg vannak olyan helyzetek, amikor egy erős gyógyszer a megoldás.
A sporton kívül mindent próbáltam (a sport és én két teljesen külön dolog vagyunk, nagyon nem élvezem). Az egészséges étkezést, a teákat, a jógát, a meditációt... Hát... sz.rt se ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!