Aki szed antidepresszánst depresszióra és szorongásra, annak teljesen megszűntek a tünetei vagy csak enyhültek?
Nem vagyok orvos, de én a helyedben megkérdeznék még más pszichiátert is. Hacsak nincs súlyosabb, komplikáltabb betegséged (például borderline vagy bipoláris depresszió), akkor antidepresszáns mellett nem szabadna, hogy ilyen tünetek jelentkezzenek, legalábbis nekem az antidepresszáns szinte teljesen megszüntette a depresszióm tüneteit. Egy idő után azfán elkezdtem hullámvasutazni, le is váltottuk a gyógyszert. Kaptam másikat, az mellett megint hol jobb volt, hol rosszabb, azt is úgy vettük, hogy nem jó, lecseréltük. A mostani gyógyszerem mellett végre ismét minden oké, nincs egyszer fent, egyszer lent-állapot.
De ha pl. bipoláris vagy, akkor érthető lehet a Lamolep, mániás depire gyakran írják fel azt is, mert ilyenkor sokszor nem elég 1-2 antidepi.
Szorongás, megszüntette teljesen.
Hullámzást okozhat még az is, ha a napi adag nem elég magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!