Mit gondoltok, szerintetek realisztikus, hogy valakinek 25 alatt legyen a testtömeg indexe?
Az vicc, hogy heti 5×2 óra nagyon sok sportra szánt idő, te meg úgy akarod beállítani, mintha nem lenne időd sportra és ez kevés lenne, meg hogy fél és egész napokat kellene edzőteremben tölteni ahhoz, hogy valaki izmot építsen.
41. 1 évig volt úgy hogy rendszeresen mozogtam és mellé súlyokat emelgettem edzőteremben , semmit se ért és unalmas volt. Valószínű érdemi eredményhez tovább, többet kellett volna csinálni nagyobb súlyokkal, nem annyival amennyit én elbírtam ( 30-40kg), de nem bírtam többet és marhára untam is az egészet. Az se tett hozzá a pozitív élményekhez, hogy többen beszólogattak, kinéztek onnan, "minek próbálkozok, úgyse fogyok le soha", " na megint itt a zsírosbödön" stb stb.
Inkább olyan mozgásformát választottam amit élvezek is, úgy ahogy jól érzem magam, egyedül.
Vicc hogy csak az jut el az agyadig ami neked tetszik, a többit pedig el sem olvasod.
Azt pedig hogy az 5x 2 óra kevés szimplán azért említettem meg, mert nekem az, kevés, többet kellene. ( csak többre nem futja se az erőmből, se az időmből), és épphogy csak tudom vele tartani a lefogyott súlyom. Még úgy is, hogy szigorú diétán vagyok, megválogatva mit és mennyit. Nem eszem sokat. Ha pl betegség miatt kimarad pár edzés, egyből hízni kezdek.
Na jó, most már biztos vagyok benne, hogy csak hazudni jársz ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!