Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kg-t fogyhatok realisztik...

Hány kg-t fogyhatok realisztikusan éheztetés nélkül ilyen paraméterekkel?

Figyelt kérdés

nő vagyok,

66kg és 176cm magas. Igazából eredetileg februárig vagy jövő május-júniusig szeretném elérni..

(Lehet, hogy nem egészséges de ezt szeretném)

52-54kg

Mennyi idő alatt lehet elérnem az 52-54kg-t heti 5x mozgással és egészséges diétával?

2020. okt. 4. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Túl alacsony az álomsúlyod, egészségesen nem fog menni.
2020. okt. 4. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Ne akarj ennyire csont sovány lenni! Én 165 cm vagyok, és amikor 57 kg voltam, mindenki azt mondta hogy nagyon vékony vagyok, hízzak.

Szerintem neked a 176 cm-hez pont jó a 66 kg.

2020. okt. 4. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon ocsmányul fogsz kinézni.
2020. okt. 4. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges diétával sehogy, csak koplalással és izomvesztéssel.

Ezzel a magassággal az ideális súly olyan 68-69 kg (61-75 kg), kb 56-tól az, ami még éppen az egészséges, de már sovány kategória alsó határa. Ezalatt már kóros soványságról beszélünk!

2020. okt. 4. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Magas vagy, 52-54 kilóval már nagyon sovány lennél, nem néznél ki jól és kb. éheztetned kéne magad. 60 kilóval is már kimondottan vékony lennél, de még csinos és nem gebe. Szerintem ez egy jobb, egészségesebb és teljesíthetőbb cél. Vagy ha zavar a 60, akkor legyen 59 (van olyan ismerősöm, aki erre a határra van teljesen ráfeszülve, csak azért mondom). Gondold át, feltételezem az a célod, hogy a lehető legjobb formádban legyél és nem az, hogy csont és bőrre fogyj. Ha rendszeresen sportolsz, akkor izmosodsz is, aminek szintén van súlya, ezt is kalkuláld bele.
2020. okt. 4. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Emberek! Nem az volt a kérdés, hogy hogy fog kinézni, hanem hogyan érheti ezt el! Nem dietetikust keresett, nem kért véleményt arról, hogy nektek így ő hogy tetszene. Ő ezt akarja. Sportolj, táplálkozz egészségesen, és lásd meg meddig jutsz :) nem hiszem, hogy akkora katasztrófa lenne, ha nem pont ezt a tömeget, hanem 1-2kgval többet érnél el :) terheld egy kicsit magadat és nézd meg, mi az, amit bír a szervezeted, és mi az, amit nem. Ha úgy érzed, hogy Neked belefér a koplalás is, tégy úgy. A heti 5x-i futás jó, de szerintem ne csak arra alapozz. Kérd ki egy személyi edző véleményét :) havi 2-3kg fog tudni menni, de én azt gondolom az utolsó 5-6kg lehet hosszabb ideig fog tartani :) próbálkozz és keress fel egy ilyen embert :)
2020. okt. 4. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nem tudod elérni, csak ha koplalsz és ez a súly a magasságodhoz a betegesen sovány érték lenne.
2020. okt. 4. 21:16
 8/12 anonim válasza:
100%
Miért szeretnél ilyen csúnya lenni? Nem értem...
2020. okt. 5. 07:50
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Úgy,hogy életed végéig 1200-max 1500 kcalt eszel,és edzel hetente 4-szer.Én 170 cm vagyok ès így voltam 50 kg.Habár akkor anorexiás voltam és néha beiktattam 1-2 napot,amikor 500-700 kcal-t ettem.Aztán nagyon gyorsan feljött 5 kg,amikor már nem bírtam tovább, de most kényelmesen tudom tartani az 58-at.57 alá egy istené se engedi a testem,gondolom mert nem is kell.
2020. okt. 5. 07:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
169cm vagyok és előző évben elértem az én álomsúlyomat 52-53kg voltam, szerintem ez még nem nagyon sovány inkább csak elég vékony. Te magasabb vagy nálam vagyis ez nálad még vékonyabbat jelent, még kevesebb zsírszázalékot. Nekem itt már nem volt menzeszem és minden bajom volt, szóval szerintem ne csináld. Pár kilóval több már elég lesz ahhoz hogy nagyon vékonyan nézz ki:)
2020. okt. 5. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!