Naponta 350 kcal mérőeszköz (mérleg) többet ad ki, 5 napja megy láthatóan vékonyabb vagyok. Ezt hogy?
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 16:44
11/13 anonim válasza:
Én nem vagyok az egymillió kalóriával fogyj le dolog híve, mint itt sokan, szerintem semmi baja nem lesz az embernek attól, ha egy pár hétig keveset eszik, és aztán nagy deficittel fogy, kb amennyi a BMR-je. Na de azért 350 kcal elég kevés tényleg. Nyugi ezzel nem tettél tönkre semmit, csak ne folytasd. Én is egyszer 5 napig keveset ettem direkt és nem fogytam, el is keseredtem. A kevé az olyan 1000-1200 kcal. Akkor fel is adtam, de később elkezdtem szintén így enni, és már beindult :) 1200-1400at eszem, a legrosszabb esetben 1600at, de az ritka. És elvileg ez is kevés... Hát, kinek? Én nem mozgok, irodai munkát végzek és alacsony vagyok, nem vagyok kórosan elhízva, úgyhogy nekem ez jó. Szerintem te is inkább egyél 1200at két hétig, és csak utána állj a mérlegre, hidd el, le is repült két kiló rólad :)
12/13 anonim válasza:
1200 alatt semmiképp ne egyél, az a szervezeted működtetéséhez minimum szükséges. Ez is nagyon-nagyon kevés, de ez tényleg a legallja... Azért valami kell hogy működtesse a tested, kell az üzemanyag.
Szerintem most csak azért érzed magad vékonyabbnak, mert kiürült a gyomrod, ezért laposabbnak tűnhet a hasad.
13/13 anonim válasza:
Tul keveset eszel es tartalekolsz. Barmennyire hihetetlenul hangzik elobb picit fogysz majd irdatlanul hizni kezdesz majd amit nem tudsz megallitani. Ezzel szemben 1200-1300 kcal korul fogsz tudni fogyni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!