Naponta 350 kcal mérőeszköz (mérleg) többet ad ki, 5 napja megy láthatóan vékonyabb vagyok. Ezt hogy?
Dehogy lettél vékonyabb! :)
Kövérebb viszont még bőven lehetsz, amikor a 350 kalóriádat 500-ra emeled (ami még mindig csak egy diétás ebéd kalóriatartalma), mert tönkrevágod az anyagcserédet. Hányszor elmondtuk, azt hiszed, te leszel a kivétel, aki erősíti a szabályt?
Bíztatást itt ne várj ehhez az őrülethez, aki napi 350 kalórián akar tengődni, az beteg.
Férfiként 1600 kalóriát ettem nagyon magas napi aktivitással.
A súlyom nem akart lejjebb menni, de már azért, mert normál testsúlyban voltam, csak sajnos a közösségi média annyira elvitte a testképemet, hogy a cél egy tarthatatlan szálkás fizikum lett volna..
Most tartok ott, hogy úgy ahogy rendbe tettem a kalóriákat, és 2300-2500 kalóriával szinten tudok tartani.
Mondanám, hogy hagyd abba, de úgy sem fogod. A saját hibáiból tanul az ember, később majd rájössz, hogy mekkora hülyeséget is csináltál.
Hormonháztartásod kuka lesz, egészségügyileg sem leszel a toppon, nem lesz kedved semmihez, ingerült leszel, rosszul alszol. Nem beszélve arról, hogy amint vissza állsz a régi életmódodra (merthogy ezt a 350 kalóriát tartani nem lehet) vissza szeded a tripláját minimum a dolgoknak.
Mi szóltunk, innentől már a Te dolgod.
Ne haragudjatok, telóról írtam és hülyén jött ki.
A kérdésem hogy napi 350 kcalt viszek 5 napja be. meg vékonyabb vagyok már, de a mérleg többet mutat, hogy ez hogy lehet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!