Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki úgy fogyott, hogy nem...

Aki úgy fogyott, hogy nem mozgott, milyen most a teste?

Figyelt kérdés
Egyszer lefogytam úgy 11 kilót, hogy csak kardió mozgásokat végeztem, és skinny fat lettem. Gondolom súlyzós meg erősítő edzések nélkül ez ilyen. És ha nem mozgok semmit akkor is skinny fat leszek ugyanúgy, mint a sok futással anno?
2023. szept. 14. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Egy baleset miatt elég keveset mozgok, s felszedtem vagy 30 kilót. Ebből 20-at sikerült leadnom, de jóval több jött le a végtagjaimról, mint a hasamról.

Azt mondják, ez zsigeri zsír, szinte lehetetlen leadni.

2023. szept. 14. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is fogytam most, csak az a baj a felsőtestemről nem igazán. A lábam viszont vékony
2023. szept. 15. 00:26
 13/14 anonim ***** válasza:

A test úgy épül (le és fel is) ahogyan használják. És a hosszútáv futás pont nem az a sport, amihez sok izom kell. Ezt megnézheted a versenyszerű futókon is.

[link]

[link]

Ha komolyan csinálod, a szervezet szabadulni fog a "fölösleges" súlytól, amit magával kell cipelnie. Az izomtól is.

2023. szept. 20. 11:15
 14/14 anonim válasza:

3-as vagyok... Miért mondja mindenki, hogy nem igaz a saját tapasztalatom? Igenis része van benne a genetikának, nem mondtam, hogy csak azon múlik, de igaz, hogy valaki könnyebben, valaki nehezebben épít izmot, és az életmód is rengeteget számít. Ez a saját tapasztalatom, látom magam körül az embereket, és látom saját magamat. Nem mondtam, hogy jó alakom van, például utálom, hogy vastag a karom, de nem tudok róla fogyni, mert az egész izom, megfeszítem és kemény. Nem direkt lett ilyen, szándékosan nem erősítettem. Öcsém is soha életében nem erősített, mégis izmos.

A kérdező saját tapasztalatokat kért, és őszintén elmondtam a sajátomat, nem tudom, miért kell leszólni, és rámfogni, hogy biztos hazudok.

4: Igen, az élet igazságtalan. Valaki nem figyel az étkezésére, nem jár sportolni, és tökéletes alakja van. Meg ugye azt mondtam, genetika ÉS életmód. Nem mindegy, hogy irodai munkát végzel és hobbid a tévénézés, vagy fizikai munkát végzel és hobbid a túrázás.

6: Pont egy ilyen kérdés alatt idegen embereknek akarnék önigazolni, ugye. Egyébként voltam mérésen, onnan veszem, de biztos jobban meg tudod mondani, mint a műszerek és a technika... (Amúgy meg: ha nagyobb, akkor térfogatra több, nem volt arról szó, hogy miben mérjük, és a kérdés sem arról szólt, hogy hogyan szerezhetnél több darab izmot)

2023. okt. 5. 20:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!