Aki úgy fogyott, hogy nem mozgott, milyen most a teste?
Egy baleset miatt elég keveset mozgok, s felszedtem vagy 30 kilót. Ebből 20-at sikerült leadnom, de jóval több jött le a végtagjaimról, mint a hasamról.
Azt mondják, ez zsigeri zsír, szinte lehetetlen leadni.
3-as vagyok... Miért mondja mindenki, hogy nem igaz a saját tapasztalatom? Igenis része van benne a genetikának, nem mondtam, hogy csak azon múlik, de igaz, hogy valaki könnyebben, valaki nehezebben épít izmot, és az életmód is rengeteget számít. Ez a saját tapasztalatom, látom magam körül az embereket, és látom saját magamat. Nem mondtam, hogy jó alakom van, például utálom, hogy vastag a karom, de nem tudok róla fogyni, mert az egész izom, megfeszítem és kemény. Nem direkt lett ilyen, szándékosan nem erősítettem. Öcsém is soha életében nem erősített, mégis izmos.
A kérdező saját tapasztalatokat kért, és őszintén elmondtam a sajátomat, nem tudom, miért kell leszólni, és rámfogni, hogy biztos hazudok.
4: Igen, az élet igazságtalan. Valaki nem figyel az étkezésére, nem jár sportolni, és tökéletes alakja van. Meg ugye azt mondtam, genetika ÉS életmód. Nem mindegy, hogy irodai munkát végzel és hobbid a tévénézés, vagy fizikai munkát végzel és hobbid a túrázás.
6: Pont egy ilyen kérdés alatt idegen embereknek akarnék önigazolni, ugye. Egyébként voltam mérésen, onnan veszem, de biztos jobban meg tudod mondani, mint a műszerek és a technika... (Amúgy meg: ha nagyobb, akkor térfogatra több, nem volt arról szó, hogy miben mérjük, és a kérdés sem arról szólt, hogy hogyan szerezhetnél több darab izmot)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!