Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki úgy fogyott, hogy nem...

Aki úgy fogyott, hogy nem mozgott, milyen most a teste?

Figyelt kérdés
Egyszer lefogytam úgy 11 kilót, hogy csak kardió mozgásokat végeztem, és skinny fat lettem. Gondolom súlyzós meg erősítő edzések nélkül ez ilyen. És ha nem mozgok semmit akkor is skinny fat leszek ugyanúgy, mint a sok futással anno?
2023. szept. 14. 08:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Pontosan. Akkor nem leszel skinny fat ha erősítesz
2023. szept. 14. 08:23
 2/14 anonim válasza:
75%
En munkambol kifolyolag sokat ulok, de dietazok, iden elejen elegge meghiztam, de igy dietaval most mar nincs nagy kulonbseg mint amikor vekonyabb voltam. De ez emberfuggo, valakin ottmarad igyel borfelesleg, valaki narancsboru lesz, ilyenek, ami nem baj az utobbinal, a borfelesleg az hat nem a legszebb..
2023. szept. 14. 08:32
 3/14 anonim válasza:
8%
Ez mindenkinek más, genetika és életmód. Nekem pl. erőfeszítés és szándék nélkül sok izmom van, ha vékony lennék, kockás hasam lenne.
2023. szept. 14. 08:46
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

"erőfeszítés és szándék nélkül sok izmom van, ha vékony lennék, kockás hasam lenne"

Gondolom mennyire izmos lehetsz csak úgy magától nulla edzésmunkától, pusztán genetikailag. Egy fotót láthatunk a fizikumodról? Sok hülye gyúrós szenved a teremben a munkasúlyok alatt, amikor ilyen genetikai csodák, mint te, csak úgy amúgy izmosak. De igazságtalan az élet! Amúgy azt tudod, hogy vékonyan mindenkinek anatómiailag kockás a hasa, hiszen az egyenes hasizom rostjai, eredései, tapadásai minden emberi lénynél kocka formát adnak?

2023. szept. 14. 09:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 tehát sok izmod van, valahol a vastag zsírréteg alatt?
2023. szept. 14. 11:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#3 ez kb olyan mondat volt, mint mikor kicsit tobbet mutat a merleg mint kellene, latszik is, de megprobalod megmagyarazni magadnak, hogy te csak eros csontozatu vagy azert nyomsz tobbet.

Mibol gondolod , hogy sok izmod van? (Ami mindenkinek ugyan annyi van egyebkent, csak az nem mindegy mekkora) anyukad ezt mondta?

2023. szept. 14. 12:45
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Rendkívül elhanyagolt téma a súlyzós edzés, de kezdik felfedezni, hogy mennyire elengedhetetlen az egészséges életmódhoz is, nem csak a kinézethez. Főleg, amennyit egy átlag irodista mozog, egyszerűen muszáj súlyzós edzést is végezni. És igen, aki nem edz súlyokkal (vagy legalább a saját testsúlyával), az nagy valószínűséggel skinny fat lesz, kivéve, ha valami görög isten genetikája van. Nők/férfiak egyaránt.
2023. szept. 14. 16:29
 8/14 anonim válasza:
53%
Olyan mint volt.
2023. szept. 14. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
hogy érted hogy olyan mint volt?
2023. szept. 14. 17:33
 10/14 anonim válasza:
69%
Normál alakom volt, kórházba kerültem, nem bírtam megenni az ottani kaját lefogytam pár kilót aztán kijöttem és visszaszedtem kb azonnal.
2023. szept. 14. 17:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!